Webhotel

CMS server hosting på de bedste webhoteller

For at andre kan finde og tilgå din hjemmeside, som ligger på en CMS server, skal du have din hjemmeside/server til at ligge på et webhotel på internettet. Hos Hostnordic kan du få et billigt webhotel, hvor du kan få hosted din CMS server på et af de bedste webhoteller.

Hostnordic tilbyder et webhotel til hosting af din CMS server, hvor vi garanterer en sikker og stabil drift med en oppetid på 99,5% samt overvågning 24 timer i døgnet - 365 dage om året. Derudover vil der være MS Forefront antivirus og spamfiltrering på dit webhotel.

Hvilket webhotel skal du vælge?

Når du skal finde det bedste webhotel til din virksomhed, skal du tage udgangspunkt i hvilke behov og ønsker I har til et webhotel. Hos Hostnordic har vi to forskellige slags webhoteller; en multitenant-løsning, hvor flere brugere deler et webhotel, men hvor alle data holdes adskilt eller en dedikeret-server løsning, hvor det kun er jeres hjemmeside, filer og data, der ligger på webhotellet.

Du kan også vælge et Linux webhotel.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige setup til din virksomhed, så du får de rigtige priser på dit webhotel.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er pladsen du køber eller lejer på en server på internettet, så din hjemmeside er offentlig tilgængelig. Meget basalt kan man sige, at webhoteller er en form for beholder eller opbevaring af hjemmesider.

Et webhotel består ofte af flere elementer som et domæne, et ledigt antal megabyte eller gigabyte til opbevaring af filer, en række tilknyttet E-mail postkasser samt muligheden for at benytte en database som MS SQL server.

Hosting, opdateringer og vedligholdelse

Hostnordic varetager selve driften af din server, og vi sørger løbende for at updatere og vedligeholde den.