Vi bringer succesinden for rækkevidde

Om Hostnordic

Ved at varetage jeres IT, sikrer vi at I kan fokusere på jeres forretning. Vi hjælper vores kunder og partnere med at vækste, accelerere, optimere daglige aktiviteter og sikre fremtidig forretningssucces, ved at levere integrerede cloud løsninger og komplet struktureret IT processer. Vi garanterer at I når alle jeres mål. Uanset hvad disse må være.

360 graders tilgang

Vi har en A-Z tilgang til IT; fra strategisk udvikling til implementering og administration. Vi er jeres strategiske forretningspartner; rækkende over alt fra hardware til software, fra IaaS til SaaS, og derved forstærker IT som en sand forretningskatalysator.

Vi er din eksterne IT afdeling

Vores store erfaring og viden gør os i stand til at fungere som jeres eksterne IT team, inklusive evnen til at være fysisk tilstede på jeres lokation. Således arbejder vi med mere end 100 velrenommerede kunder i hele Danmark.

Rådgivningspræget IT

Vi sælger ikke enkelte IT produkter. Vi sælger integrerede løsninger baseret på IT behov, som vi sammen definerer igennem en omsiggribende vurdering. Ydermere tilbyder vi træning, der forstærker jeres forretning igennem vores løsninger.

Mød vores ledergruppe:

Bring jeres succeset skridt nærmere i dag

Tal med en af vores specialister om jeres behov.

Tag kontakt

Ring til os: 7022 9029

E-mail os: info@hostnordic.com