Backup af Office 365

Undgå at dine data går tabt i skyen

Hvad gør du, hvis du mister dine data i skyen? Microsoft kan ikke genskabe dem, da dine data er dit eget ansvar. Med en backupløsning til office 365 sikrer du automatisk backup af dine data. Hvis du mister dine data, kan du dermed altid få dem tilbage på et øjeblik og forsætte hvor du slap.

Pris fra kun 30,- kr./mdr. pr. bruger

 

Kom i gang nu 
Backup-office-farvet_Tegnebræt 1 copy

Få total beskyttelse af dine Office 365 data

Vidste du godt, at du selv er ansvarlig for dine Office 365 cloud data - og ikke Microsoft? Det er en kendt misforståelse, at Microsoft fuldstændig bakker dine data op på dine vegne og derfor får mange virksomheder uheldigvis ikke beskyttet deres data i skyen. Microsoft tilbyder en lang række services i Office 365 men en omfattende backup af dine Office 365 data er ikke en af dem. 

Bliv ringet op 

Backup-office-smil-06

Redundans versus backup

Microsoft tilbyder geografisk redundans, der ikke er det samme som backup. Geografisk redundans betyder, at Microsoft kopierer dine data og lagrer disse data på en separat fysisk lokation, hvis nu en side fejler. Redundans beskytter mod side- eller hardware fejl, så du stadig kan være produktiv, hvis det sker et udfald. Men det beskytter ikke mod datatab, der skyldes sletninger. Og desværre skyldes datatab menneskelige fejlsletninger i 73% af tilfældene. 

Backup sker, når der tages en historisk kopi af dine data, der lagres på en anden lokation. Mere vigtigt er det dog, at du har direkte adgang og kontrol over den backup. 

Kom i gang nu 

Backup-office-farvet-07

Lad ikke dine data forsvinde ud i den blå luft

Mister du data, f.eks. pga. fejlsletninger eller hackerangreb, kan du hurtigt genskabe det med en backupløsning. 

 

Kom i gang nu  
Backup-office-farvet-08

6 kritiske grunde til at

Office 365 backup er essentielt

 

VPN & Networking services-1

Fejlagtig sletning

73% af datatab skyldes en menneskelig fejl. Desværre har Office 365 ikke indbygget backup og genskabelses-muligheder for data. Uden backup er dine slettede data væk for altid. 

Dollar_125x125_green

Datatab er dyrt og besværligt

Når I mister data, kan det være en dyr fornøjelse. Hvor længe kan I klare, ikke at have adgang til forretningskritiske data? Mistede data kan gå ud over jeres for-retning, kunder og jeres troværdighed. 

Hacker3_Tegnebræt 1

Eksterne sikkerhedstrusler

Eksterne trusler som malware og virus sniger sig ind i e-mails og filer. Exchange Online's begrænsede backup/recovery funktioner er uegnede til at håndtere seriøse angreb. 

Business continuity-1

Hurtig recovery 

Daglig automatiseret backup sikrer, at en separat kopi af dine data forbliver uinficeret og at du hurtigt kan gen-oprette filer og komme videre med arbejdet. 

Artboard 41-1

Ingen bekymring om datatab

Med en backupløsning kan du trygt læne dig tilbage og vide at dine data er sikre. Også når du selv, eller en af dine kollegaer ved en fejl kommer til at slette vigtige filer. 

Artboard 52-1

Hurtig, nem og pålidelig

Med en Office 365 backupløsning er der ingen problemer med at genskabe data. Alt er inden for rækkevidde, hvilket gør genskabelse af data data hurtigt, nemt og pålidelig. 

Frequently Asked Questions

Framer Basics

Headphones have a more dynamic and wider range of sound, with a clarity that can bring you closer to the artist

Kom godt i gang allerede i dag

for kun 30,- kr./mdr. pr. bruger

Kom i gang nu 

Gør som over 3.300 andre

 

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile