Take IT Away Blog

Her finder du "take aways" omkring IT, så som IT-sikkerhed, Tips & Tricks, Office365, Cloud, Outsourcing og mere teknisk nørderi. God fornøjelse.

Alle artikler

[Aprilsnar] Hostnordic kombinerer IT-outsourcing med ølbrygning

Da opgraderingen og konsolideringen af serverinfrastrukturen i vores datacenter i Viby efterhånden har nået et punkt hvor vi har adskillige kvadratmeter ledig gulvplads, er vi gået i gang med at få opført et fødevaregodkendt lokale til ølbrygning midt i datacentret.
 
Det er en unik mulighed at ølbrygningen kan foregå i datacentret da gæringsprocessen er ekstremt afhængig af en stabil gæringstemperatur. (Den erfarne ølbrygger vil vide at ved for høj gæringstemperatur udvikles der Estere som kan give uønsket bismag af f.eks. banan.)
 
Datacenteret i Viby nedkøles med frikøl, som er koblet til UPS og dieselgenerator, der netop sikrer en stabil temperatur i rummet.
 
øl
 
 
Gennem et stærkt partnernetværk har CEO Morten Klank og nyuddannede brygmester Kim Rechnagel under en tur til et Cloud Service Provider arrangement i Holland, benyttet muligheden for at komme på ekstraordinært besøg hos det verdenskendte Westvleteren, hvor Trappistmunkene delte ud af deres snart 200-årige bryghemmeligheder.
 
bryg
 
 
Direktør i Hostnordic, Morten Klank udtaler at
 
”Danskerne jo er et folkefærd der sætter stor pris på godt øl, så det er klart at vi med vores nyuddannede brygmester har en ideel mulighed for at styrke Hostnordics position i markedet ved at bringe to spidskompetencer sammen til et nyt koncept inden for hostingbranchen.”
 
 
venner
 
 
 
 
Morten tilføjer at
 
”Vi er i gang med at udvikle en cloudløsning i samarbejde med det verdensomspændte fragtselskab OPS, så man via en mobil-app kan bestille og få leveret øl i hele Danmark ved hjælp af specialbyggede droner.”
 
 drone-1
 
 
I forbindelse med det nye koncept har Hostnordic fået brygget nogle Limited Edition påskebryg som medarbejderne fik som en lille påskehilsen.
 
 gave

Relaterede artikler

Hvad koster et SSL-certifikat?

56 tips til databeskyttelse: sådan holder du IT-kriminelle væk fra websites & data i 2019

Her får du 56 tips omkring databeskyttelse til at hjælpe dig med at beskytte dit website, mobile enheder, data og passwords som Alcatraz. At holde sine passwords og personlig information sikkert og beskyttet har længe været en høj prioritet for virksomheder. Derudover er det blevet mere og mere nødvendigt, at virksomheder og website-ejere retter sig efter rådene omkring databeskyttelse og bruger sund fornuft for at holde deres website og deres data sikre. For den økonomiske indvirkning af cyber-kriminalitet er signifikant og desværre støt stigende (1). 

"Collection #1" lækagen eksponerer 773 millioner email-adresser

Verdens største datalækage på the dark web