Teknologi kan ikke forhindre uheld i at ske, men kan derimod forsikre at uheld får mindst mulig negativ indflydelse på jeres forretning. Velkommen til vores Business Continuity løsninger.

Avanceret back-up og disaster recovery services garanterer fuld beskyttelse af jeres daglige aktiviteter. Med os som jeres IT-partner kan I ånde lettet op, velvidende at jeres forretning altid er sikker.

Kontakt os >>

Sikkerhedskopier din forretning

Sikkerhedskopier din forretning

Fuldt administreret beskyttelse af jeres daglige aktiviteter med vores back-up og disaster recovery service. Vores løsning inkluderer en brugerdefinerbar back-up plan for jeres forretning med en specificeret tilbageholdelsesperiode og datalokation.

Vi varetager din data,
så du kan sove trygt om natten

Vi planlægger, udfører og styrer backups, der desuden kan krypteres for ekstra sikkerhed. Al ny information blive lagret per automatik i overensstemmende med de gældende regler.

Garanteret driftssikkerhed

Det er nemt at føle sig sikker, når ens virksomhedsinformationer er beskyttet, replikeret og sikkert lagret; også i nødsituationer. Det giver jer evnen til at bevare fokus på jeres forretning, og vil derudover garantere jer nye kunder.

Vores agile løsning indeholder backup med højt sikkerheds- og stabilitetsniveau. Eliminer kompleks virksomhedssikring; i dag og i morgen.

Beskyt dine forretningskritiske data

Beskyt dine forretningskritiske data

bedst muligt

Tal med en af vores specialister om jeres behov. 

 

Kontakt os >>

 

Ring til os: 7022 9029

E-mail os: info@hostnordic.com