Når uheldet er ude, garanterer vi at der ikke sker nogetmed din forretning

Hostnordic Business Continuity

Teknologi kan ikke forhindre uheld i at ske, men kan derimod forsikre at uheld aldrig får negativ indflydelse på jeres forretning. Velkommen til vores Business Continuity løsninger.

Avanceret back-up og disaster recovery services garanterer fuld beskyttelse af jeres daglige aktiviteter. Ved at tilføje vores virksomhedsdata replikeringsservice og specificerede data lokationer hertil, kan I ånde lettet op velvidende at jeres forretning altid er sikker.

Sikkerhedskopier dit backbone

Fuldt administreret beskyttelse af jeres daglige aktiviteter med vores back-up og disaster recovery service. Vores løsning inkluderer en brugerdefinerbar back-up plan for jeres forretning med en specificeret tilbageholdelsesperiode og data lokation.

Vi varetager din data, så du kan sove trygt om natten

Vi planlægger, udfører og styrer backups, der desuden kan krypteres for ekstra sikkerhed. Al ny information blive lagret per automatik overensstemmende med de gældende regler.

Garanteret driftssikkerhed

Det er nemt at føle sig sikker, når ens virksomhedsinformationer er beskyttet, replikeret og sikkert lagret; også i nødsituationer. Det giver jer evnen til at bevare fokus på jeres forretning, og vil derudover garantere jer nye kunder.

Vores betagende løsning indeholder backup med højt sikkerheds- og stabilitetsniveau. Eliminer kompleks virksomhedssikring; i dag og i morgen.

Daglig, ugentlig, månedlig og årlig beskyttelsesplaner

Beskyt jeres arbejde, lokalt såvel som i skyen

24/7 support

24/7 support

Omfattende systemovervågning og rapportering

Data komprimeres for øget effektivitet

Hostnordic Business Continuity inkluderer:

Administreret Back-up

Administreret
Lagring

Sidegendannelse

Begynd at beskytte dineforretningskritiske data

Tal med en af vores specialister om jeres behov.

Tag kontakt

Ring til os: 7022 9029

E-mail os: info@hostnordic.com