Cloud til moderne virksomheder

Løsninger i skyen er på forkant med nutidens konstante skiftende teknologiske forandringer. Både som virksomhed og som privat bruger vi i større eller mindre grad diverse cloud-løsninger uden at vi tænker over det.

Vi udvider og vedligeholder vores netværk via LinkedIn og Facebook, vores personlige filer og billeder gemmes i cloud løsninger, så som Dropbox, Google Drive, Mircosoft OneDrive og Apple icloud. Teknologindustrien bevæger sig væk fra lokal online opbevaring til afsides opbevaring og processering - også kendt som skyen. En af fordelene ved ikke selv at stå for opbevaringen af dine data er, at det er billigere at opbevare disse data, infrastruktur og applikationer i store datacentre. Samtidig får du også fordele af specialiseret personale, større fleksibilitet, agilitet og hurtigere time to market.

Lad os optimere din forretning. 

Kontakt os >>

Hvad betyder cloud?

Hvad betyder cloud?

Cloud er det engelske ord for sky og det indikerer ganske enkelt arbejde, kommunikation og fildeling over internettet. Ved at udnytte forskellige cloud muligheder er du ikke afhængig af lokale ressourcer, da dataene kan tilgåes fra alle enheder og lokationer, så længe der er internetforbindelse.

I dag foregår rigtig meget arbejde og kommunikation via applikationer over internettet, så som fildeling, e-mails, videosamtaler m.m. Mange af disse værktøjer eksekveres direkte fra cloud løsningen.

Andreas Kudsk

Med Hostnordic har vi opnået en fildeling, som overholder kravene til GDPR, samt lettere datadeling mellem vores brugere på mange forskellige lokationer. Det har givet os en mærkbar forandring i form af mindre spildtid grundet synkronisering af data og hurtigt internet.

Andreas Kudsk,
Afdelingsleder HLM landmåling

Arbejd bedre sammen på tværs af lokationer

I vores digitale verden er det altafgørende at have konstant adgang til de digitale ressourcer for at kunne drive forretning. Og det er uanset om du arbejder fra desktop eller mobile enheder og uanset om du befinder dig fysisk på en fast arbejdsplads eller skal have adgang fra andre lokationer.

Med os som din IT-partner slipper du for at skulle opbevare dine data fysisk hos dig. Vi har et af Danmarks mest topsikrede datacentre, som passer på dine data. Derudover tilbyder vi cloud løsninger så som Microsoft Office 365 og Azure.

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du vil løfte din forretning IT-mæssigt.

Ask an Expert

Skal du op i skyen?

 

Kontakt os >>
Spilder du tid på IT-problemer

3500 har allerede sagt ja tak.