Cloud løsninger der styrker din forretning

 

Få et tilbud
statistik.png

Hvad er Cloud?

Både som virksomhed og som privat bruger vi i større eller mindre grad diverse cloud-løsninger uden at vi tænker over det. Cloud hosting (også kaldet cloud computing eller hosting i skyen)er opbevaring af dine data i virtuelle datacentre. Der findes flere forskellige slags cloud løsninger, hvor de mest kendte er private, public og hybrid cloud. 

dren-i-skyen.jpg

Private Cloud

Private cloud er en form for cloud computing på et privat og lukket netværk. Typisk befinder denne private cloud sig i din hosting-leverandørs datacenter. Med private cloud får du fordele som agil skalering, høj sikkerhed og fuld kontrol over dine data. Hos Hostnordic beholder vi data indenfor danmarks grænser. 

Public Cloud

Public cloud leveres af en uafhængig tredjeparts udbyder,  over internettet. Udbyderen ejer og vedligeholder de IT-infrastrukturressourcer som du får adgang til over nettet. Ved at benytte en Public Cloud deler du ressourcer, dvs. hardware, netværksenheder og lager med andre brugere på samme service. Eksempler på Public Cloud løsninger er Microsoft Office 365, Microsoft Azure, Dropbox, Gmail, Facebook og Adobe Marketing Cloud. 

Hybrid Cloud

Hybrid cloud kombinerer privat cloud (lokalt datacenter) med en offentlig (public) cloud fra en tredjeparts leverandør som fx. Microsoft. Ved at lade data bevæge sig imellem de to forskel-lige slags cloud, får din virksomhed større fleksibilitet og flere muligheder for dataimplementering. 

 

 KONTAKT OS

 

About-us

1.500

Virtualiserede servere

5850

Hostede websites

437

Ugentlige serviceopkald

1.000

Glade kunder

Hvorfor vælge en løsning i skyen?

Hvorfor egentlig vælge en løsning i skyen?

Der er flere fordele ved at vælge en cloud-løsning, hvor du lægger din virksomheds data ud af huset:

  • Datasikkerhed
  • Lavere omkostninger
  • Ingen vedligehold af hardware
  • Ansvaret lægges væk fra dig
  • Frigiver ressourcer til virksomheden
  • Agil skalering
  • Altid up-to-date
  • Stabilitet

Vil du høre mere? Kontakt os. 

Få alle fordelene 

lille-kontor.jpg
janko-ferlic-287472-unsplash.jpg

Hvad betyder cloud?

Cloud er det engelske ord for sky og det indikerer ganske enkelt arbejde, kommunikation og fildeling over internettet. Ved at udnytte forskellige cloud muligheder er du ikke afhængig af lokale ressourcer, da dataene kan tilgåes fra alle enheder og lokationer, så længe der er internetforbindelse.

I dag foregår rigtig meget arbejde og kommunikation via applikationer over internettet, så som fildeling, e-mails, video-samtaler m.m. Mange af disse værktøjer eksekveres direkte fra cloud-løsningen.

Arbejd bedre sammen på tværs af lokationer

I vores digitale verden er det altafgørende at have konstant adgang til de digitale ressourcer for at kunne drive forretning. Og det er uanset om du arbejder fra desktop eller mobile enheder og uanset om du befinder dig fysisk på en fast arbejdsplads eller skal have adgang fra andre lokationer.

Med os som din IT-partner slipper du for at skulle opbevare dine data fysisk hos dig. Vi har et af Danmarks mest topsikrede datacentre, som passer på dine data. Derudover tilbyder vi cloud løsninger så som Microsoft Office 365 og Azure.

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du vil løfte din forretning IT-mæssigt.

KONTAKT OS

leon-liu-572864-unsplash

9 fordele ved en cloud-løsning

Der findes mange fordele ved cloud. Her er nogle af dem:

Manage BYOD in a secure way-1

Datasikkerhed

Ved at outsource din IT til en leveran-dør, der er ISAE 3402 certificeret, får du garanti for markedets bedste sikkerhed. Vi har et af Danmarks mest topsikre datacentre og samarbejder med Microsoft, der er ekspert i IT-sikkerhed. 

spar penge på cloud

Lavere omkostinger

Ved at lægge din IT ud til andre slipper du for udgifter til vedligehold af udstyr. 

Artboard 44-1

Altid adgang til dine data

Uanset hvor du befinder dig og uanset hvilken enhed du har med, kan du altid få adgang til dine data i clouden - bare du har internetadgang. 

Business continuity-1

Altid up-to-date

Det gode ved cloud-løsninger er, at du har adgang til det nyeste udstyr på markedet - både programmer og systemer. 

Artboard 24-2

Sikker drift

Med en cloud løsninger får du en sikker og stabil drift med minimal nedetid. Hvis uheldet er ude, sørger vi for at du er hurtigst muligt oppe igen, så du altid får mindst mulig nedetid. 

On demand Infrastructure services-1

Agil skalering

Ved at outsource din IT til en ekstern leverandør får du agil skalering, hvor der nemt kan skrues op og ned efter dine behov. Dermed slipper du for at betale for overkapacitet, du kun bruger i spidsbelastningsperioder. 

Artboard 25-1

Opdateret hardware

Spar tid på at vedligeholde og opdatere din hardware.

Recover fast in case of disasters-2

Overvågning

Ved at lægge din IT ud til godkendte hostere er du garanteret en kontinuerlig overvågning af servere. 

Artboard 26-1

IT-eksperter indenfor rækkevidde

Sidst men ikke mindst, så får du IT-eksperter indenfor rækkevidde der kan hjælpe med de rette løsninger, der understøtte netop din forretning. 

HØR OM DINE CLOUD MULIGHEDER

Skal vi snakke om din cloud løsning? 

Udfyld formularen og en af vores konsulenter vil tage fat i dit hurtigst muligt. 

Læs vores seneste artikler

 

Gå til bloggen

Gør som over 3.300 andre

 

Lad os komme i gang

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at spare tid på deres IT og vækste deres forretning med det bedste IT-grundlag. Lad os også hjælpe dig. 

KONTAKT OS

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile