IT Outsourcing

- Vi kalder det Hostnordic 360˚

Med Hostnordic 360⁰ kan du lade os tage os af din virksomheds IT-opgaver, så du kan bruge tiden på din forretning. Hostnordic er en full-service IT-Outsourcing leverandør, der varetager, drifter og vedligeholder alt lige fra avancerede Hybrid cloud løsninger til komplekse sikkerhedsprodukter, og vi tilbyder support på brugerniveau. Vi rådgiver vores kunder end-to-end og hjælper dig med at finde de løsninger, der passer bedst til din forretning samt rådgiver om kommende IT-investeringer, budgetter og IT-projektledelse.  

Fordelene ved Hostnordic 360⁰ er mange, og du vil opleve at have alle de samme fordele, som hvis du havde din egen IT afdeling, men uden at skulle bekymre dig om udvikling, drift og vedligeholdelse af dine IT-platforme.

Som en del af Hostnordic 360⁰ har du altid mulighed for at komme i kontakt med vores højt uddannede personale, der sidder klar til at besvare jeres spørgsmål og løse eventuelle IT-problemer. Skulle du opleve driftsnedbrud uden for vores åbningstid, har vi dansktalende support døgnet rundt. 

Outsource – hvorfor nu det

Udviklingen inden for IT, og måden vi bruger den på i hverdagen, udvikler sig hastigt. Det stiller store krav til virksomhedens IT, der hele tiden skal tilpasse sig forretningen og en konstant foranderlig omverden. Derfor skal IT-infrastrukturen skal være stabil, mobil og skalerbar, så den kan modsvare de skiftende udfordringer

Når IT skaber besparelser

IT er i dag en af de primære drivere i processen med at optimere en virksomheds top- og bundlinje. Det kræver en skarp IT-strategi, hvor der er kontinuerlig fokus på udvikling og fleksibilitet. Derfor vælger flere og flere virksomheder at outsource hele eller dele af deres IT – og dermed fokusere på sine egne kernekompetencer. Ved at vælge Hostnordic får du adgang til 40 IT-professionelle, der kan bidrage til, at I får det optimale ud af jeres IT og i sidste ende jeres forretning

Du kan opnå store besparelser ved at outsource din IT-funktion helt eller delvist. Outsourcing af din IT-funktion betyder, at vi køber det udstyr, som jeres løsning kræver, og sikrer vedligeholdelsen og driften. Ved outsourcing af IT betaler I en fast ydelse per måned og slipper for store investeringer på en gang. Dermed får I vished om de månedlige omkostninger, og likviditeten i forretningen forbedres.

Med IT-outsourcing styrker du din virksomheds strategiske fokus og bundlinje. Når din IT er i sikre hænder, kan du frigøre ekstra tid og ressourcer til de aktiviteter, der understøtter og udvikler din forretning, uden at du skal tænke på drift og vedligeholdelse af IT-platforme.

Hostnordic tilbyder outsourcing af IT, hosting, driftsaftaler, managed services, applikationsservices samt service management af en eller flere ydelser inden for IT Outsoursing. Du kan vælge at outsource din IT-funktion helt eller delvist, og vi kan skræddersy IT-løsninger, der er tilpasset din virksomheds unikke behov og krav.