Hybrid Cloud Services

Kombinér det bedste fra begge verdener

Hybrid cloud er en løsning, hvor virksomheden anvender både public cloud og private cloud løsninger. Det vil sige, at virksomheder benytter flere forskellige IT-platforme til at administrere deres IT-systemer.

Uendelige muligheder med hybrid cloud

En hybrid cloud løsning kan bygge på en kombination af egne servere samt public og private clouds. En hybrid cloud henvender sig især til de virksomheder, som ønsker at drage fordele af cloud computing, men som hverken ønsker at anvende en ren public cloud eller en ren private cloud løsning. 

Hybrid cloud kan på grund af de mange forskellige muligheder, der ligger i løsningen, tilgodese mange forskellige behov og krav.

Hostnordic som din cloud computing sparringspartner

Hostnordic blev i 2011 kåret som Årets Cloud Services Partner af Microsoft, og vi er nogen af landets absolut bedste inden for migrering samt integration af f.eks. Office 365 og Windows Intune.

Derudover har vi i de sidste mange år arbejdet med Private Clouds i vores datacenter, hvor vi tager det bedste fra Public og Private Clouds og kan imødekomme unikke behov og krav og skræddersy den løsninger, der passer til netop jeres virksomhed.

Kontakt Hostnordic så tager vi en dialog om, hvilket setup er det bedst til jeres virksomhed. Du kan også vælge at blive kontaktet af Hostnordic.


..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om Hybrid Cloud Services


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer