Managed Hosting

Gør det du gør bedst - det gør vi!

Med Managed Hosting, også kaldet IT Outsourcing, tager vi hånd om drift, support, backup, vedligeholdelse og opdateringer af hele eller dele af din IT-platform, så du i stedet kan fokusere 100 % på din forretning.

Managed Hosting giver dig mulighed for at styrke din virksomheds strategiske fokus og bundlinje. Når din IT er i sikre hænder, kan du frigøre ekstra tid og allokere ressourcer til de aktiviteter, der er med til at understøtte og udvikle din forretning, uden at du skal tænke på drift og vedligeholdelse af IT-infrastruktur.

Hostnordic er en full-service IT Outsourcing og Web Hosting leverandør, og vi har i dag mere end 4.000 kunder landet over, hvor vi drifter, vedligeholder og udvikler deres IT-løsninger. Vi har specialiseret os i at sikre en stabil drift af forretningskritiske applikationer og infrastruktur, der er essentiel for danske virksomheder.

Hostnordic som sparringspartner

Med fire kåringer som Microsoft Hosting Partner i årene 2010, 2011, 2012 og 2013 samt adskillige guld og sølv kompetencer er Hostnordic en af Danmarks absolut stærkeste Microsoft udbydere.

Det betyder, at uanset om du har brug for MS Hosted Dynamics CRM 2013 eller MS Hosted Dynamics AX, så er vi leveringsdygtige.

Hosting Danmark

Hos Hostnordic behøver du ikke være bekymret for, hvordan dine data bliver opbevaret. Hos os ligger dine data på danske servere og webhoteller, der bliver håndteret af danske supportmedarbejdere.

Kontakt Hostnordic for en uforpligtende dialog, hvor vi giver dig et overblik over og et tilbud på, hvad Managed Hosting kan give dig af fordelagtige forretningsmæssige- og økonomiske muligheder.  


..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om Managed Hosting


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer