Personlig rådgivning

Din fortrukne IT-sparringspartner

Hos Hostnordic lever vi af glade og tilfredse kunder, derfor anser vi det som vores absolut kernekompetence at rådgive vores kunder, så de får det IT-setup, der passer til netop deres forretning.

Når IT skaber værdi

Når I vælger, at outsource jeres IT styrker det virksomhedens strategiske fokus og bundlinje. Når I ikke skal bruge tid og energi på jeres IT frigiver det ekstra tid og ressourcer til de aktiviteter, der understøtter og udvikler jeres forretning.

Hos Hostnordic kan I vælge, at outsource udvalgte områder eller hele jeres IT-funktion, og vi udarbejder IT-løsninger, der er tilpasset jeres særlige behov og krav.

Individuel rådgivning

Hos os ligger vi vægt på den personlige rådgivning, og vi tager altid udgangspunkt i jeres nuværende IT-setup og ønsker og behov. Men vi tager også i betragtning de forretningsmæssige udfordringer, der kan være med jeres nuværende IT-setup og foreslår eventuelle nye muligheder, der kan højne jeres sikkerhed, give bedre performance eller optimere interne arbejdsprocesser.

Derfor vil I opleve at hos Hostnordic rådgiver vi altid vores kunder end-to-end. Derudover rådgiver vi også omkring kommende IT-investeringer, budgetter og IT-projektledelse.

Få din egen IT-direktør hos Hostnordic

De kunder, der vælger at outsource dele eller hele deres IT-setup til os, får tilknyttet det, der hedder en Service Delivery Manager. En Service Delivery Manager er bindeleddet mellem kunden og Hostnordic og er kundens rådgiver og IT-direktør, der varetager kundens interesser, ønsker og behov. 

Med en Service Delivery Manager, har du kun en kontaktperson hos Hostnordic, som varetager din samlede IT-funktion, og I vil få månedlige rapporteringer og en samlet SLA.

Kontakt os

Book et uforpligtende møde og sæt jeres IT-setup på dagsordenen og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer. Du kan også kontakte os på mail info@hostnordic.com eller på telefon 70 22 90 29