Private Cloud Services

Til virksomheder med større sikkerhedskrev

En private cloud har de samme egenskaber som en public cloud, men som det fremgår af navnet er en private cloud ikke offentligt tilgængelige. En private cloud har udelukkende til formål at imødekomme en virksomheds unikke behov og krav. Den mest signifikante forskel mellem de to clouds ligger i graden af sikkerhed og kontrol over løsningen. 

Få fuld kontrol over dine data med en private cloud

En private cloud hostes på et privat og lukket netværk i datacentret hos din hosting leverandør. Dermed har du fuld kontrol over, hvor dine data befinder sig samt, hvem der administrerer dem, og hvordan de bliver opbevaret. I et privat og lukket netværk bliver dine data opbevaret særsklit og bliver ikke blandet med andre kunders data. 

Fordele ved en private cloud

Fordelene ved en private cloud er mange og løsningen tilbyder din virksomhed høj performance og sikkerhed samt stor skalérbarhed. Private clouds er for virksomheder, som prioriterer kontrol, sikkerhed, fleksibilitet og skalerbarhed er afgørende for virksomheden.

Hostnordic som din cloud computing sparringspartner

Hostnordic blev i 2011 kåret som Årets Cloud Services Partner af Microsoft, og vi er nogen af landets absolut bedste inden for migrering samt integration af f.eks. Office 365 og Windows Intune.

Derudover har vi i de sidste mange år arbejdet med Private Clouds i vores datacenter, hvor vi tager det bedste fra Public og Private Clouds og kan imødekomme unikke behov og krav og skræddersy den løsninger, der passer til netop jeres virksomhed.

Kontakt Hostnordic så tager vi en dialog om, hvilket setup er det bedst til jeres virksomhed. Du kan også vælge at blive kontaktet af Hostnordic.


..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om Private Cloud Services


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer