Public Cloud Services

Opnå markante fordele med cloud computing

Med Public Cloud Services tilbyder vi en bred vifte af online-tjenester som Microsoft cloud produkterne Office 365, Windows Azure og Windows Intune. Fordelene ved disse Cloud Services er, at man som virksomhed deler ressourcerne i clouden med andre virksomheder og brugere, og derfor kan opnå mærkbare besparelser, da I slipper for at skulle investere i software, hardware, licenser og løbende opdateringer. 

We take you to the clouds

Cloud hosting minimerer din risiko for nedbrud og investeringer i hardware, da I ikke skal købe fysiske servere. Derudover er løsningen samtidig også skalerbar, så I til en hver tid kan tilpasse ressourcerne efter jeres behov, så omkostningerne følger behovet og ikke er bundet af en fysisk serverkapacitet.  

Når du benytter dig af cloud computing, anvender du en cloud server i skyen, hvor du bl.a. kan tilgå dine applikationer, filer, dokumenter og meget mere direkte fra skyen. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om cloud backup, da dine applikation, filer etc. ligger i skyen er tilgængelig uanset, hvor du befinder dig, så længe du har adgang til internettet. 

Hostnordic som din cloud computing sparringspartner

Hostnordic blev i 2011 kåret som Årets Cloud Services Partner af Microsoft, og vi er nogen af landets absolut bedste inden for migrering samt integration af f.eks. Office 365 og Windows Intune.

Derudover har vi i de sidste mange år arbejdet med Private Clouds i vores datacenter, hvor vi tager det bedste fra Public og Private Clouds og kan imødekomme unikke behov og krav og skræddersy den løsninger, der passer til netop jeres virksomhed.

Kontakt Hostnordic så tager vi en dialog om, hvilket setup er det bedst til jeres virksomhed. Du kan også vælge at blive kontaktet af Hostnordic.


..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om Public Cloud Services


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer