Microsoft Azure

Bringer verdenen tættere på

Microsoft Azure er en public cloud service, der tilbyder adgang til servere og kapacitet i skyen fra 17 internationale datacentre verdenen over. 

Microsoft Azure kan anvendes til alt fra testmiljøer til preproduktion samt webplatforme og giver stabil serverdrift, bedre performance og kan mindske lange svartider, når data skal sendes over store afstande.

Fordele med Microsoft Azure

Du opnår mange fordele ved Azure, og med skræddersyede IT- løsninger til din virksomhed får du mulighed for at udnytte de muligheder, der bl.a. ligger i Azure-baserede workloads. Her kan du kan eksempelvis opnå:

  • Boost i serverkapacitet over kortere tid
  • Geografisk caching af både web- og dataservere
  • Disaster-Recovery eller High-Availability scenarier ved nedbrud og fejl i applikationer

De mange fordele med Azure er med til at give bedre kunde- og købsoplevelser samt bedre performance for medarbejdere, der arbejder med IT-systemerne.

Dog er der også visse udfordringer, som f.eks. skal man være opmærksom på, at Azure-løsninger som standard er uden backup. Derudover kan der være udfordringer med at integrere eksterne og interne systemer, så de fungerer optimalt sammen med Azure.

Læs mere om Azure i produktbladet her

Komplet Service og Support

Hostnordic tilbyder en komplet Service & Support løsning på dansk til dit Microsoft Azure set-up. Løsningen kan både kombineres med On-Premise eller Managed Hosting. 

Derudover tilbyder vi også kunder og partnere hjælp til bl.a. udrulning af servere, flytning af data, integration til eksisterende systemer, backup, overvågning med 24/7 beredskab og dansk support.


..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om Microsoft Azure


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer