Office 365 Erhverv

 

Få friheden til at arbejde uanset hvor du befinder dig med Microsoft Office 365

Fleksibilitet er i dag et af de vigtigste nøgleord for en moderne virksomhed. Vi skal være online og kunne tilgå vores dokumenter og mails, uanset om vi sidder ved vores desktop eller bruger vores bærbare, mobilen eller tabletten, når vi er på farten. Vigtigheden af at kunne arbejde, uanset hvor du befinder dig og med de devices, du har til rådighed, er blevet et konkurrenceparameter, og derfor er Microsoft 365 til dig, som ønsker at have fuld adgang til dine filer, dokumenter og mails, uanset hvor du befinder dig, da dine data ligger sikkert i skyen.

Køb din Microsoft Office 365 business plan hos Hostnordic

Microsoft 365 er en hurtig, sikker og effektiv adgang til de programmer, du bruger mest i din hverdag. Med Microsoft 365 tilbyder vi hele den komplette pakke. Det er bl.a. mail med Microsoft Office 365 Exchange, hvor du får outlook, som er en nem og sikker adgang til e-mails og kalendere. Lync hvor du har mulighed for at chatte, holde online møde og videokonferencer samt Microsoft Office pakken til installation på op til 5 enheder per bruger. Derudover får du SharePoint en intranetsløsning, hvor du nemt og hurtigt kan opsætte og styre versioner, vidensdele og kommunikere med teams og afdelinger på tværs af nationale og internationale lokationer samt Yammer, som er et socialt netværk til virksomheder.

Hostnordic tilbyder fire forskellige udgaver af Office 365 Erhverv, alt efter hvilke programmer I ønsker at få adgang til, samt hvor mange brugere I har, der skal have Microsoft Office. Der findes mange forskellige forretningstyper og behov, og derfor findes, der flere business planer, som den lille virksomhed, der kun har behov for mail office 365 og Office Online eller de helt store virksomheder, som udover hele Microsoft Office 365 pakken også ønsker større sikkerhed og mere Business Intellegence. Se de forskellige Microsoft 365 planer eller få hjælp af Hos Hosnordic, vi hjælper jer med at afdække, hvilke behov I har, samt hvilken licens-pakke der vil være mest optimal til jeres virksomhed. Eller I kan prøve vores Office 365 Beregner og se hvilken business plan, der passer bedst til jeres virksomhed

Du har også mulighed for at få Office 365 Mac til Mac brugere.

Download Microsoft Office 365 produktblad

Office online til virksomheder understøtter desuden integration med din virksomheds egne lokale eller hostede servere samt domæne (AD). Licensen leveres direkte af Hostnordic, og vi tilbyder derudover en attraktiv serviceaftale samt muligheden for at købe tilvalgsydelser, hvis I f.eks. ønsker hjælp til at få flyttet jeres domæne eller migreret jeres mail-postkasser til Outlook Office 365.

Se Office 365 priser og Business planer.

Få dansktalende support med Office 365 support

Hos Hostnordic er hjælpen altid nær, og du vil kun tale med danske servicemedarbejdere - og ikke en international medarbejder fra Microsofts mange callcentre verden over. En af fordelene ved at købe din Microsoft Office hos Hostnordic er, at du sammen med din Microsoft 365 får en serviceaftale, hvor den samlede service, du har til rådighed, er grundigt beskrevet. Det betyder, at du på alle hverdage har mulighed for at komme i kontakt med vores dygtige IT-konsulenter, som yder Office 365 support til erhverv og hjælper med almindelig brugersupport som f.eks. oprettelse og nedlæggelse af brugere, fejlsøgninger, hjælp til opsætning af mail og installation af Office-pakken. Derudover har vi en driftsvagt som sidder klar uden for normal åbningstid ved driftsnedbrud.

Her finder du din Office 365 pris og Business plan.

 

..................................................................................

Bestil Office 365 Business


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer 

Vil du vide mere om Office 365?

Så er du velkommen til at booke et uforpligtende møde 

eller giv os et ring på telefon 70 22 90 29.