Windows Intune

Windows Intune er et værktøj, der gør det nemt at give medarbejdere adgang til virksomhedsapplikationer og data, uanset hvor de befinder sig og på samtlige devices, men uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Intune er en cloud-baseret platform til nem administration og centralstyring af stationære og mobile devices herunder også medarbejdernes personlige PC’ere og mobile enheder.  

Det kan være en besværlig opgave at vedligeholde og holde samtlige af virksomhedens PC’ere up-to-date, da næsten alle PC’ere er konfigureret forskelligt. Men med Windows Intune har du mulighed for at håndtere softwareudrulninger, sikkerhedsopdateringer, patchning samt remotesupport fra centralt hold uden, at IT konsulenten fysisk skal have hardwaren eller enhederne i hænderne. Det gør naturligvis også, at du med Windows Intune kan spare mange ressourcer både økonomiske og fysiske mandetimer, da du ikke behøver at investere i nyt og dyrt IT-infrastruktur, når du kan administrere alt hardware fra en central lokation.      

Du vil naturligvis også kunne fjerne adgange og remote swipe PC’ere og mobile enheder for applikationer og data, når en medarbejder holder i virksomheden, eller hvis et device forsvinder eller bliver stjålet. 

Når du køber Windows Intune hos os, implementerer og integrerer vi platformen med jeres lokale Acitve Directory og System Center installation. Derudover tilbyder vi attraktive support- og integrationsløsninger, så din IT altid er i sikre hænder.

..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om Windows Intune


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer