Silver kompetence

Hostnordic har opnået Silver kompetence inden for seks forskellige kategorier.

Microsoft beskriver ekspertisegraden Silver inden for nedenstående kategorier således:

Silver Messaging
"Partnere med denne kompetence er førende inden for udrulning, opsætning, migrering og installation af Exchange løsninger".

Silver Server Platform
"Partnere med denne kompetence er eksperter inden for design, opbygning, distribution og support af Windows Server-operativsystemet, Windows Server–baserede applikationer og Microsofts serverinfrastruktur. De kan være behjælpelig med diverse it-mål lige fra reduktion af infrastrukturens omkostninger til forbedring af it-katastrofeberedskabet".

Silver OEM
"Disse partnere er branchens førende inden for design, produktion, assemblering eller salg af hardwarekvalitetsløsninger, der er optimeret til Microsoft-platformen".

Silver Mobility
"Mobile løsninger er afgørende for nutidens decentrale arbejdsstyrke. Partnere med denne kompetence er eksperter i at levere innovative mobile løsninger, der problemfrit kan integreres i jeres nuværende it-infrastrukturer, så jeres firma kan drives mere effektivt".

Silver Midmarket Solution Provider
"Disse partnere er eksperter i at levere løsninger baseret på den sidste nye teknologi, der hjælper mellemmarkedfirmaer med at klare deres særlige udfordringer. De har dyb forståelse for mellemmarkedets forretningsprocesser, infrastrukturbehov og fremtidige vækstomkostninger".

Silver Data Platform
"Disse partnere kan hjælpe dig med effektivisering ved at udvikle databaseprogrammer og løsninger, der er baseret på Microsoft-teknologi, herunder Microsoft SQL Server-datastyringssoftware."