IT-sikkerhed

Har du styr på IT-sikkerheden?

Der er igennem årene kommet større fokus på IT-sikkerhed herhjemme og rundt om i verdenen. Dette fokus vil kun vokse sig større og blive mere og mere nødvendigt med tiden, idet den teknologiske udvikling har gjort os mere sårbare overfor udefrakommende trusler som ransomware og cyber-angreb.

Vi oplever desværre ofte, at sikkerhed er en overset del af virksomhedens infrastruktur. Manglende sikkerhed kan i dag have alvorlige konsekvenser, hvis udefrakommende får direkte adgang til følsomme oplysninger og data, eller at der ikke er implementeret en tidssvarende backup-løsning.

Hvad er IT-sikkerhed?

IT-sikkerhed er for mange virksomheder en kompliceret størrelse, da IT-sikkerhed er et bredt begreb, der dækker over mange forskellige områder og discipliner inden for IT-sikkerhed. Det kan f.eks. være antivirus, firewall, HTTPS certifikat eller en ordentlig remote backup-løsning, der hurtigt og sikkert kan genskabe tabt data, hvis uheldet skulle være ude.

Men IT-sikkerhed handler i lige så høj grad om beskyttelse af data og sikker håndtering af disse. Derfor er det vigtigt, at virksomheder har styr på datasikkerhed, mobilsikkerhed og E-mail sikkerhed således, at følsomme oplysninger og data ikke falder i hænderne på de forkerte og bliver misbrugt. 

Sikkerhedspolitik

Mange virksomheder vælger at definere deres egen sikkerhedspolitik, som skal tage højde for mange af aspekterne inden for virksomhedens IT-sikkerhed.  

Gode råd om IT-sikkerhed

Vi anbefaler, at enhver virksomhed som minimum stiller sig disse spørgsmål:

  • Hvordan sikrer I de enkelte pc’er?

  • Er det muligt at genskabe E-mails fra tidligere medarbejdere?

  • Hvordan tilgår medarbejderne virksomhedens data fra eksterne lokationer?

  • Har virksomheden en tidsvarende firewall?

  • Hvor ligger virksomhedens data, og hvem har adgang til dem?

Er du i tvivl om IT-sikkerheden er tidssvarende i din virksomhed, er du velkommen til at booke et uforpligtende møde og få en nærmere gennemgang af IT-sikkerheden hos jer. Vi rådgiver og hjælper med at sikre din virksomheds data og infrastruktur.


..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om IT-sikkerhed


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer