Antivirus

Undgå vira og malware

Der bliver hele tiden udviklet nye vira og malware, der har til hensigt at smitte brugernes computere med ondsindet kode, der kan ødelægge filer og opfange følsomme data. Det kan være en omfattende og kostelig affære at rydde op efter et virusangreb, og derfor er det i dag et must for både private brugere og virksomheder, at de har et ordentligt antivirusprogram, der kan opfange vira og andet malware.
 


Er du sikret mod virusangreb?

Hostnordic tilbyder og drifter antivirusprogrammer til både store og små virksomheder. Vi tilbyder Symantec Antivirus Client, der kan holde din virksomheds PC'ere fri for virus og malware. Med en antivirus client på dine PC'ere kan vi fra centralt hold håndtere opdateringer og de nyeste versioner af antivirusbeskyttelsen på medarbejdernes PC'ere.

En antivirus client er et stykke software eller et program, der installeres på virksomhedens servere og PC'ere og beskytter mod vira og malware. Den installerede antivirus client gør det muligt at håndtere samtlige servere og PC'ere fra centralt hold via en Management Server, hvorfra vi kan udsende opdateringer og installere de nyeste versioner således, at jeres antivirusbeskyttelse altid er up-to-date.  

Med en antivirusløsning fra Hostnordic får du Symantec Antivirus Client til alle PC'ere og servere i virksomheden, og vi drifter samtidig løsningen for jer. Det betyder, at I aldrig behøver at bekymre jer om, om jeres antivirusbeskyttelse er up-to-date, om jeres PC'ere og servere er beskyttet mod virus - og om fremtidige opdateringer og version bliver håndteret.

Hostnordic hjælper også med ransomware.

Vi tager os af hele jeres antivirusbeskyttelse, så I kan bruge tiden på jeres forretning.


Hvad er virus?

En virus er et lille program eller kode, der automatisk forsøger at overføre sig selv til og smitte andre computere uden brugernes viden. En virus har ét formål, og det er at sprede sig fra computer til computer, som en blind passager og derefter at installere en bagdør, der tillader programmet at overtage computeren og udføre handlinger, som brugeren ikke har kendskab til. Det kan f.eks. være at opfange følsomme data.  

Der findes dog en måde at beskytte din computer mod virusangreb, og det er med et antivirusprogram. Et antivirusprogram er et stykke software, der kontrollerer de filer og mails, du modtager, samt holder øje med hvilke programmer, der kører på din computer, og hvad de laver. Et antivirusprogram scanner alle dine programmer, inden de åbnes, og derfor er det muligt at stoppe et program, der indeholder virus.