Ransomware

Hjælp til ransomware

Mange offentlige myndigheder og private virksomheder oplever at blive ramt af ransomware, og tendensen tager kun til i styrke.

Hvad er et ransomware-angreb?

Ransomware er en digital form for gidseltagning, hvor hackere inficerer virksomhedens PC'ere og krypterer brugernes filer og dokumenter således, at virksomhedens medarbejdere ikke kan tilgå disse. Herefter kræver hackerne løsepenge for at frigive filerne og dokumenterne igen.

Krypteringen er ofte så kraftig, at det næsten er umuligt at genskabe den tabte data. Derfor er det utrolig vigtig at have en sikker og tidssvarende remote backup-løsning, så tabt data kan genskabes, ellers kan det blive en yderst omfattende og økonomisk krævende affære.  

Angrebet starter som regel med at hackerne får adgang til medarbejdernes computere ved at sende dem en E-mail med en zip-fil, der indeholder en ekstra fil, som kopierer sig selv til harddisken, når den bliver aktiveret, sætter det en proces i gang, der låser og krypterer filer og dokumenter.

Beskyt din virksomhed mod ransomware

Hos Hostnordic kan vi hjælpe dig med at undgå at blive ramt at ransomware - og er din virksomhed allerede blevet angrebet, har vi de tekniske kompetencer og teknologien til at genetablere systemer og få din virksomhed tilbage på fode.

Undgå ransomware 

For at undgå at blive ramt af ransomware er det vigtigt at have et ordentlig mailscanningssystem, der kan opfange vira og malware, som bliver sendt via E-mail. Herudover skal man have en sikker og tidssvarende backup-løsning, der kan genskabe tabt data. Hos Hostnordic kan vi tilbyde jer at implementere et ordentligt mailscanningssystem, der scanner alle indkomne mails for vira og malware samt en sikker antivirusløsning, hvor vi installerer antivirussystemer og samtidig drifter løsningen for jer. Derudover tilbyder vi et remote backup-system, som hurtigt og sikkert kan restore mistet data, så I aldrig skal bekymre jer om, hvor og hvordan jeres data er opbevaret.

Hjælp til ransomware-angreb

I dag hjælper vi vores kunder med at undgå ransomware, og vi hjælper de kunder, som er blevet ramt af ransomware med at fjerne vira og genetablere systemer og komme tilbage på fode igen.  

Mangler du en strategi for at undgå at blive angrebet af ransomware? Vi er i dag den fortrukne IT Outsourcing partner for mange danske virksomheder, og vi har de tekniske kompetencer, ressourcerne og teknologien til at rådgive og hjælpe både offentlige myndigheder og private virksomheder med at undgå et ransomware-angreb. 

Fjern ransomware

Kontakt Hostnordic for akut-hjælp mod ransomware, så tager vi en dialog om, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.