SSL Certifikat Service

Har du styr på dine sikkerhedscertifikater?

Modtager og sender du følsomme informationer og data via din hjemmeside, så ved du allerede, at du behøver et SSL certifikat for at kryptere informationerne, så andre ikke kan få adgang til dem. Men hvad langt færre ved er, at et SSL Certifikat kræver vedligeholdelse. Det er både i forbindelse med, at certifikater udløber og skal fornyes, men i særdeleshed, når der opstår sårbarheder i certifikaterne, fordi certifikatudstederne normalvis ikke informerer kunderne om disse opdateringer og sårbarheder.

Rent praktisk betyder det, at SSL certifikater ikke bliver opdateret automatisk, når der opstår sårbarheder, men at man, som kunde, selv skal være opmærksom på de sikkerhedsrisici, der kan opstå.

Det kan blive et problem for virksomheder, hvis hjemmeside ikke har et opdateret certifikat, da hackere og andre uvedkommende potentielt kan få adgang til de informationer og data, der modtages og sendes via hjemmesiderne. Derfor tilbyder vi nu, at virksomheder kan abonnere på vores SSL Certifikat Service, hvor vi håndterer alle køb, opdateringer og fornyelser af SSL certifikater samt alt sikkerhed vedrørende certifikaterne. 

Tidligere har der været langt mindre fokus på sårbare SSL certifikater. Men i og med at flere og flere virksomheder oplever hackerangreb, hvor sensitive data bliver stjålet, er datasikkerhed blevet en topprioritet for mange virksomheder, og derfor er det også blevet langt mere relevant at fokusere på de sårbarheder, der kan opstå med certifikater, hvis ikke de bliver opdateret ved kritiske sårbarheder.

Hostnordic tilbyder

Med Hostnordics SSL Certifikat Service får du alt samlet i et abonnement. Vi tager os af alle jeres certifikater fra køb, installation, vedligeholdelse samt fornyelse af certifikater ved udløb.  

Vi vedligeholder kontinuerligt dine certifikater ved at scanne dine servere for usikre certifikater og detekterer eventuelle sårbarheder. Finder vi certifikater med kritiske sårbarheder, opdaterer vi certifikatet og udbedrer sårbarhederne i de tilfælde, hvor det er muligt. Er det ikke muligt at opdatere certifikaterne, men der kræves nye, så kontakter vi jer inden købet og håndterer den videre proces. 

Med vores SSL Certifikat service får du:

•    Alt samlet i et abonnement
•    Installation af certifikater
•    Overvågning af servere for kritiske sårbarheder i certifikater
•    Opdatering af kritiske certifikater og udbedring af eventuelle kritiske sårbarheder 

SSL Certifikat Service gælder kun certifikater, der er købt gennem Hostnordic.


..................................................................................

Bestil Hostnordics SSL Certifikat Service


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer