Domæner - din adresse på internettet  

Tjek og køb dine domænenavne

Et domænenavn er din adresse på internettet og er essentiel for dig, der ønsker, at din virksomhed skal være tilstede online. Et domæne bruges til hjemmesider og E-mail adresser, og det kan registreres med forskellige endelser som eksempelvis .dk* og .net. I dag findes der en lang række domæne-endelser, så du kan nemt skille dig ud fra mængden med et særpræget domænenavn. Du kan købe dine domænenavne igennem Hostnordic, og med Hostnordics Selfcare har du mulighed for selv at håndtere dine domæner.

Find et ledigt domæne med det samme

Vær opmærksom på at du først kan købe domænet, når du er oprettet som bruger på vores Selfcare portal. 

Køb dit domænenavn hos Hostnordic

Ønsker du et nyt eller flere domæner, så kan du købe dine domænenavne igennem Hostnordic. Tjek om dit nye domæne er ledigt og køb dit domæne med det samme via ovenstående link. Du kan vælge et dansk domænenavn eller et internationalt domænenavn, og vi kan hjælpe dig med din domæneregistrering.

Domæneregistrering

Du køber typisk et dansk eller international domæne for et år adgangen, og din domæneregistrering kan variere i tid alt efter, hvilket domæne du vælger. Det er vigtigt, at du godkender køb og registrering af domæne inden for angivne deadlines, således at du ikke mister rettighederne, og andre kan overtage dit domænenavn.

*Ved redelegeringer af .DK domæner fakturerer Hostnordic et éngangsbeløb på DKK 150, hvorefter DK-Hostmaster står for faktureringen.
 

..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om domæner hos Hostnordic


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer