KEMP LoadBalancer 

Få en mere stabil drift og bedre oppetid på dit website

Med Kemp LoadBalancer får du en mere stabil drift og bedre oppetid på dit website, idet trafikken til websitet bliver fordelt mellem serverne, således at sitet ikke bliver belastet og dermed forringer brugeroplevelsen. 

Løsningen fordeler trafikken mellem webserverne til dit site alt efter, hvor mange ressourcer serverne har til rådighed; så er en server overbelastet og lav på ressourcer bliver trafikken automatisk omdirigeret til en anden server med flere ressourcer.

I modsætning til Microsoft NLB og DNS LoadBalancer, der kun fordeler trafikken til serverne uden at vurdere om serverne har ressourcer til rådighed, så måler KEMP LoadBalancer på serverniveau og ser hvilke ressourcer, der er til rådighed og dirigerer trafikken ind på den bedst egnede server. Processen foregår på et splitsekund og påvirker derfor ikke hastigheden på dit site.

KEMP LoadBalancer er ikke kun til websites, men kan også bruges på eksterne portaler og interne systemer, der er forretningskritiske for din virksomhed, og hvor high availability ønskes.

Med KEMP LoadBalancer undgår du også en masse manuel håndtering af dine servere. Hvis du f.eks. ønsker at opdatere en server, eller hvis du oplever nedbrud på en af dine servere, så omdirigeres trafikken helt automatisk til dine andre servere. Dette i modsætning til Microsoft NLB og DNS LoadBalancer, hvor du manuelt skal ind og slå dine servere til og fra. 

Fordele med KEMP LoadBalancer

  • Mere stabil drift 
  • Bedre oppetid
  • Bedre brugeroplevelse af websitet

Hostnordic tilbyder

Hostnordic tilbyder KEMP LoadBalancer som en hardwareløsning, hvor alt hardwaren er placeret i vores datacenter. Vores løsning er redundant, så skulle der opstå et problem med en af vores servere, så vil en anden server altid være klar til at tage over, således at KEMP LoadBalancer til enhver tid aktivt fordeler trafikken til dit website, så brugeroplevelsen altid er den samme for kunden. 

Som en del af vores service konfigurerer vi og opsætter løsningen for dig, uden at I skal foretage jer yderligere. 

Kontakt salg og hør mere om, hvordan KEMP LoadBalancer kan tilpasses jeres løsning.


..................................................................................

Bestil KEMP LoadBalancer

 

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer