Webhotel

Webhotel hosting af højeste kvalitet

For at andre kan finde og tilgå din hjemmeside, skal denne findes på en server, eller et webhotel, eksponeret mod internettet. Hos Hostnordic kan du få et godt og stabilt webhotel til en god pris samt et billigt webhotel til din CMS Server

Hostnordic tilbyder webhoteller, hvor vi garanterer en sikker og stabil drift med en oppetid på 99,5% samt overvågning 24 timer i døgnet - 365 dage om året. Derudover vil der være MS Forefront antivirus på dit webhotel.

Hvilket webhotel skal du vælge?

Når du skal finde det bedste webhotel til din virksomhed, skal du tage udgangspunkt i, hvilke behov og ønsker I har. Hos Hostnordic opererer vi med to typer; en shared/multitenant-løsning, hvor flere kunder deler samme serverressourcer, men hvor alle data naturligvis holdes adskilt, samt en dedikeret server løsning, hvor det kun er jeres hjemmeside, filer og data, der ligger på denne server.

Du kan også vælge et Linux webhotel.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige setup til din virksomhed, så du får den rigtige løsning.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er et produkt, du lejer på en server på internettet, så din hjemmeside er offentlig tilgængelig. Meget basalt kan man sige, at webhoteller er en form for beholder eller opbevaring af hjemmesider.

Et webhotel består ofte af flere elementer såsom domæner, et ledigt antal Gigabyte til opbevaring af filer, samt muligheden for at benytte en database som eksempelvis MS SQL server.

Hosting, opdateringer og vedligeholdelse

Hostnordic varetager selve driften af dit webhotel, og vi sørger løbende for at opdatere serversoftware, sikre bakcup, etc. 


..................................................................................

Book et uforpligtende møde og hør mere om Hostnordics webhoteller


Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Firmanavn 
Navn* 
Telefon* 
E-mail* 
Kommentarer