Leverandør til nogle af Danmarks største anlægsprojekter

HLM Landmåling arbejder på nogle af Danmarks største anlægsprojekter og byggerier og er involveret i cirka 150 til 200 projekter om året, hvoraf flere strækker sig over flere år.

Heraf kan nævnes Axel Towers, CPH Terminal 2, Mærsk Tårnet, Copenhagen International School, Fjordforbindelsen Frederikssund, Den Kongelig Opera, Havmølleparken Rødsand 2, FN byen campus I og II, Metro Cityringen, Leo Pharma, Copenhagen Towers og Carlsberg Station.

Med så store projekter, er det altafgørende at deres IT virker optimalt. Udfordringen var et langsomt internet og spildtid på grund af synkronisering af data.

Derfor fik Hostnordic til opgave at optimere HLM Landmålings IT.

Andreas Kudsk Jensen

Andreas Kudsk Jensen, Afdelingsleder hos HLM udtaler:

Løsninger er hurtigt og effektivt blevet implementeret med opsætning af nyt IT-hardware, AD m.v.

Hostnordic har stået til rådighed fra første dag og været meget løsningsorienterede i forhold til de problemstillinger, som er opstået undervejs.

Ingen spildtid med synkronisering af data

Udfordring:

HLM Landmåling oplevede udfordringer på grund af spildtid i deres arbejdsdag, da det var svært at synkronisere data mellem brugere på tværs af mange forskellige lokationer. Derudover oplevede de et langsomt internet.

Løsning: Hurtigt internet og lettere synkronisering af data.

Helt konkret udskiftede vi deres forældede hardware, der ikke kunne følge med nutidens krav, til nyt og moderne udstyr.

Vi spurgte

Vi spurgte, hvordan vi i Hostnordic hjælper HLM Landmåling til at nå deres mål?

Andreas svarer:

I dag har vi opnået en fildeling, som overholder kravene til GPDR, samt lettere datadeling mellem vores brugere på mange forskellige lokationer. Det har givet os en mærkbar forandring i form af mindre spildtid grundet synkronisering af data og hurtigt internet.
Andreas fortsætter

Andreas fortsætter:

HLM Landmålings samarbejde med Hostnordic har været godt struktureret fra starten. Vi har i samarbejde fundet frem til en skalerbar løsning på fildeling og deployment af programmer, som har styrket HLM Landmålings vej mod at opfylde GDPR.

Læs mere om HLM Landmålings arbejde her

Cases og referencer

Vil du også gerne have optimeret din IT?

Kontakt os og hør mere om det personlige samarbejde.

Udfyld kontaktformularen >>