Garanteret driftssikkerhed beskytter din forretning

Når uheldet er ude garanterer vi, at der ikke sker noget med din forretning. Vi garanterer fuldt administreret beskyttelse og driftssikkerhed. Med os som jeres IT-partner kan I ånde lettet op, vel vidende at jeres forretning altid er sikker.

KONTAKT OS
Protected cloud

Beskyt jeres infrastruktur

Fuldt administreret beskyttelse af jeres daglige aktiviteter med vores back-up og disaster recovery service. Vores løsning inkluderer en brugerdefinerbar back-up plan for jeres forretning med en specificeret tilbageholdelses-periode og datalokation. Dermed er jeres daglige aktiviteter beskyttet hele tiden.

IT Guy

Vi tager os af jeres IT-infrastruktur

Vi planlægger, udfører og administrerer back-up, sikrer fuld sikkerhed og tager dermed besværet væk fra jer. For ekstra sikkerhed kan back-ups også krypteres. Al ny information bliver lagret per automatik i overensstemmende med de gældende regler.

Check

Garanteret driftsikkerhed

Mens I fokuserer på at vækste jeres forretning, vil vi beskytte, replikere og sikkert lagre al jeres virksomhedsinformation. Dette giver både sikkerhed til jer og til jeres kunder. Vores agile løsning indeholder avanceret backup med højt sikkerheds- og stabilitetsniveau. Eliminer kompleks virksomhedssikring; i dag og i morgen. 

Device management

Mindst mulig nedetid

Hvor lang tid kan din virksomhed tåle ikke at have IT?Nedetid kan desværre ikke undgås, men vi sørger for at du er hurtigst muligt oppe at køre igen, hvis uheldet skulle være ude. Hver eneste minut din virksomhed er sat ud af spillet, betyder nemlig både mistet indtjening samt stor frustration hos dine medarbejdere og kunder. Med Hostnordic som din IT-partner får du mindst mulig nedetid.

 • Patch & Backup management-1Komprimering af data    
 • 247 support24/7 support
 • Recover fast in case of disasters-1Omfattende systemovervågning
 • Identity cardProtected cloudBeskyt data over alt
 • CalendarBeskyttelsesplaner
Få alle fordelene
 • Administreret backup & gendannelse

  Vi sikrer at jeres forretningskritiske data er sikkerhedskopieret.

 • Business Disaster Recovery

  Jeres virksomhedsinformation er beskyttet, replikeret og sikkert opbevaret i tilfælde af en nødsituation.

 • Avanceret Data Recovery

  Daglig, ugentlig, månedlig eller årlig beskyttelsesplan for at sikre at jeres data altid er beskyttet.

 • Tilkøbsservices

  Se vores udvalgt af tilkøbsservices.

Kunderne siger

Vi hjælper vores kunder med at løfte deres forretning via strategisk IT-outsourcing, rådgivning og hosting. Kort sagt, så fjerner vi besværet med deres IT.

Men tag ikke vores ord for det. Læs i stedet hvad vores kunder selv siger.

Hostnordic er automatisk vores foretrukne hoster. Som samarbejdspartner giver de os de tekniske adgange, så vi kan hjælpe vores kunder nu og her. Det betyder faktisk meget og det skal man ikke undervurdere. Ved andre leverandører kan det være en langsommelig procedure både at finde fejl og senere få dem rettet. 

Anders Ebdrup

CEO /Solution Architect

Med Hostnordic som partner, når vi vores mål om at levere driftssikre IT-løsninger til vores kunder. Vi har et problemfrit og løsningsorienteret samarbejde med Hostnordic, og det er altafgørende, at deres produkter kan tilpasses i forhold til vores kunders økonomi og ambitioner.

Brian Klit Larsen

Digital chef & partner

Løsninger er hurtigt og effektivt blevet implementeret med opsætning af nyt IT-hardware, AD m.v. Hostnordic har stået til rådighed fra første dag og været meget løsningsorienterede i forhold til de problemstillinger, som er opstået undervejs.

Andreas Kudsk

Afdelingleder

Den personlige relation betyder meget for os. John fra Hostnordic kender os ud og ind. Vi har en yderst betroet konsulent, som vi kan sparre med, når der ligger noget nyt i pipeline. Han kender vores systemer og er i stand til at vurdere, om vores setup egner sig. Dermed kan vi være på forkant med tingene. Og det ligger os meget på sinde.

Birgitte Schou

IT-chef

Frequently Asked Questions

Hvad overvåger I på min server?

Vi overvåger styresystemets oppetid samt diskpladsen. Vi reagerer hvis du er ved at løbe tør for diskplads. Kundespecifikke ting kan også overvåges, hvis du ønsker det. 

Hvor høj er oppetiden?

Vi har en garanteret server-oppetid på 99,95%.

Genstarter I nogensinde min server?

Ja, vi genstarter servere i de planlagte månedlige servicevinduer i forbindelse med server sikkerhedsopdatering.

Installerer I noget på min server?

Nej vi installerer ikke noget på din server uden din godkendelse. Sikkerhedsopdateringer installeres naturligvis i de planlagte månedlige servicevinduer. 

Skal vi informere jer, når vi selv genstarter serveren?

Det er ikke nødvendigt, men for at sikre den bedste mulige drift og for at kunne yde den mest optimale service, vil vi meget gerne have besked, hvis I selv genstarter serveren. Dette gælder især uden for vores normale åbningstider fra 7-17, hvor driftvagten ellers vil reagere på en alarm. 

Læs vores seneste artikler

Gå til bloggen

Hør mere om driftssikker IT

Vi drifter din forretning og dine forretningskritiske data. Alt bliver beskyttet, replikeret og opbevaret i et topsikret miljø. 

Udfyld formularen så kontakter en af vores rådgivere dig. 

 

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile