IT-infrastruktur der sikrer du når dine mål

Hurtig hardware effektiviserer ikke automatisk jeres virksomhed, men det gør vores Business Agility løsninger. Forøg fleksibiliteten uden at gå på kompromis med stabiliteten. Få en skalerbar IT-infrastruktur, forretningskritiske applikationer i et stabilt miljø og få fordel af omkostningsbesparelser via IT-infrastrukturløsninger, der accelererer jeres forretning.

KONTAKT OS
On demand Infrastructure services@2x

Et fleksibelt fundament

Et solidt fundament er udgangspunktet for enhver virksomhed, og er ligeledes det vigtigste at vedligeholde. Men hvordan sikrer I at jeres fundament er stabilt nok til at bære jeres ambitioner og samtidig fleksibelt nok til at håndtere et konstant skiftende landskab? Vores nemt tilgængelige og pålidelige infrastruktur kan let skaleres til at opfylde jeres specifikke behov. Endda hvis jeres behov ændrer sig på timebasis. Læs casen her fra Gotcha, der løser udfordringer med skalerbarhed.

Selfservice

Hurtig tilpasning, hurtigere vækst

Erhvervslivet er i konstant forandring. Det betyder, at den største udfordring for organisationer er at tilpasse sig skift i markedet hurtigst muligt. Hostnordic Business Agility tillader ikke kun stor tilpasningsevne igennem en platform, der let kan skaleres, men lover yderligere at fremskynde jeres tid til markedet. I får driften i et virtuelt miljø, der er langt mere fleksibelt end et fysisk miljø. Herunder udvikling & tests, applikationer og udvidelse af jeres datacentre. Det er variation, der dækker jeres behov.

Scale

Tilpas hurtigere, vækst hurtigere

Reager hurtigt på kontinuerlige skift i markedet. I får en skalerbar platform, der hjælper jer med at tilpasse jeres forretnings behov på timebasis. Vi har et meget agilt setup, hvor vi hurtigt kan skrue op og ned for kapaciteten efter jeres unikke behov. 

dollar green

Spar penge på unødvendig kapacitet

Undgå af betale for ekstra kapacitet, som I kun har behov for i spidsbelastningsperioder. Skal der skrues op for kapaciteten til jer eller jeres kunder i forbindelse med events, sæson eller mærkedage og ned igen kort efter? Intet problem. Vi søger for, at I kun faktureres for det aktuelle forbrug og dermed ikke skal ligge inde med en stor årlig omkostning på noget, der kun benyttes i kortere perioder. 

 • SelfserviceAgil tilpasning    
 • 247 support24/7 support
 • VMVMs efter dit behov
 • Identity carddollar greenBetal kun for reelt forbrug
 • Start to endGrænseløs skalerbarhed
Få alle fordelene
 • Skalerbar infrastruktur

  Fra basale serverløsninger til omfattende server-setups, der dækker jeres fysiske, virtuelle, on-prem og hostede behov.

 • Forretningskritiske applikationer

  Vi sikrer, at jeres forretningskritiske applikationer kører i et stabilt miljø og matcher jeres behov.

 • High-end CMS

  Vær sikker på at jeres forretning tilpasser sig forespørgslen i markedet med adgang til de rette CMS servere.

 • Tilkøbsservices

  Se vores udvalgt af tilkøbsservices.

Kunderne siger

Vi hjælper vores kunder med at løfte deres forretning via strategisk IT-outsourcing, rådgivning og hosting. Kort sagt, så fjerner vi besværet med deres IT.

Men tag ikke vores ord for det. Læs i stedet hvad vores kunder selv siger.

Hostnordic er automatisk vores foretrukne hoster. Som samarbejdspartner giver de os de tekniske adgange, så vi kan hjælpe vores kunder nu og her. Det betyder faktisk meget og det skal man ikke undervurdere. Ved andre leverandører kan det være en langsommelig procedure både at finde fejl og senere få dem rettet. 

Anders Ebdrup

CEO /Solution Architect

Med Hostnordic som partner, når vi vores mål om at levere driftssikre IT-løsninger til vores kunder. Vi har et problemfrit og løsningsorienteret samarbejde med Hostnordic, og det er altafgørende, at deres produkter kan tilpasses i forhold til vores kunders økonomi og ambitioner.

Brian Klit Larsen

Digital chef & partner

Løsninger er hurtigt og effektivt blevet implementeret med opsætning af nyt IT-hardware, AD m.v. Hostnordic har stået til rådighed fra første dag og været meget løsningsorienterede i forhold til de problemstillinger, som er opstået undervejs.

Andreas Kudsk

Afdelingleder

Den personlige relation betyder meget for os. John fra Hostnordic kender os ud og ind. Vi har en yderst betroet konsulent, som vi kan sparre med, når der ligger noget nyt i pipeline. Han kender vores systemer og er i stand til at vurdere, om vores setup egner sig. Dermed kan vi være på forkant med tingene. Og det ligger os meget på sinde.

Birgitte Schou

IT-chef

Frequently Asked Questions

Hvad betyder IT-infrastruktur?

IT-infrastrukturen er sammensætning af hardware, software, netværk og services, der kræves for at kunne opretholde, drifte og håndtere en vriksomheds IT-miljø. 

 

Hvad betyder IaaS (Infrastructure as a Service)?

Infrastruktur as a service (IaaS) er en servicemodel, hvor et IT-firma som Hostnordic, leverer IT-infrastrukturen til din virksomhed for at understøtte din forretning. Typisk leverer IaaS leverandøren hardware, lagring, servere, data center og netværkskomponenter. Det kan også inkludere Software, som fx. Office365. 

IaaS inkluderer

 • Dynamisk skalering
 • Platform virtualisering
 • Internet netværk
 • Backup

Hvad er en IaaS leverandør ansvarlig for?

En IaaS leverandør leverer og er ansvarlig for drift og vedligehold af det udstyr og de services de forsyner deres kunder med. 

 

 

 

Hvor hurtigt kan jeg skalere min løsning op og ned?

Hurtig tilpasning er altafgørende for en succesfuld forretning i et omskifteligt marked. Derfor kan vi skalere kapaciteten op og ned indenfor kort tid. 

Hvilke services tilbyder I?

Udover IaaS tilbyder vi traditionel on-premices drift, Plat-form as a Service (PaaS), og Software as a service (SaaS).

Læs vores seneste artikler

Gå til bloggen

IT-infrastruktur der gør din forretning mere fleksibel

Vi holder hele jeres IT-infrastruktur så effektiv og håndterbar som overhovedet muligt, uanset hvor komplekse jeres unikke behov er. Vi hjælper med at vækste jeres forretning - ikke jeres IT-afdeling. Udfyld formularen og en af vores specialister, vil tage en snak med dig omkring jeres unikke behov.

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile