IT-outsourcing handler om at optimere din forretning

Bruger I unødvendigt meget tid på IT? Har I har de mest forretningsunderstøttende IT-løsninger? Og ved I hvor det bedst betaler sig at optimere? Med et IT-outsourcing samarbejde med os optimerer vi din forretning, så du kan fokusere på din forretning og forbedre din bundlinje.

Et samarbejde med os er et strategisk valg om at løfte din forretning.

 Kontakt os >>

Et strategisk samarbejde

Et strategisk samarbejde, der løfter din forretning

Hos os får du en strategisk IT-outsourcing samarbejds-partner, der har fokus på at maksimere jeres agilitet, forretningsvækst, og sikkerhed samt minimere den tid, I bruger på IT-mæssige udfordringer.

Derfor er vores fokus på et tæt samarbejde og dialog baseret på tillid. Kun på den måde kan vi finde de bedste IT-løsninger, der tilfører din forretning værdi.

Vi har et stort fokus på at finde forretningsunder-støttende løsninger, der optimerer din forretning.

Ved IT-outsourcing af din virksomheds IT til os, får du en fast samarbejdspartner, hvor specialister i kompetence-teams løfter i flok. Det betyder løbende opdatering inden for de forskellige specialområder så som software, hardware, netværk, cloudløsninger og meget mere.

Minimer din virksomheds nedetid med IT-outsourcing

I en verden hvor meget foregår digitalt, er konstant adgang til de digitale ressourcer altafgørende for at kunne drive forretning. Uanset om det drejer sig om webshops, bookingsystemer, lønsystemer, cloud-løsninger eller noget helt femte, så skal det bare virke.

Med et stigende digitalt forbrug er desværre også fulgt en markant stigning i cyber-kriminalitet, som medfører nedetid af IT. Nedetid rammer hårdt og har enorme konsekvenser både økonomisk og pragmatisk. Desværre kan nedetid ikke helt undgås. Men vi kan sørge for, at du er hurtigst muligt oppe at køre igen, hvis du oplever et nedbrud af den ene eller anden art.

Har I taget stilling til håndteringen af nedetid? Og kan din forretning klare et længerevarende nedbrud? 

Få mindre nedetid Kontakt os >>

Agil skalering i forhold til dine behov

Agil skalering i forhold til dine behov

Det går stærkt på IT-området, og det er nødvendigt at reagere hurtigt og tilpasse sig udviklingen. Som virksomhed kan det være svært at følge med i den rivende udvikling inden for området, når der også skal tages stilling til daglige opgaver og fremdrift af virksomheden.

Her har du klare fordele ved at vælge os som din IT-outsourcing partner. Du får f.eks. adgang til den nyeste viden inden for teknologier og løsninger.

Med os ombord får du derudover en agil partner, der hurtigt kan skrue op og ned for de forskellige services alt efter dine behov. Har du brug for mere kapacitet i spidsperioder eller brug for nedjustering? Det klarer vi. Det giver din virksomhed en god fleksibilitet og sikrer, at du ikke bruger kapital på overdimensionerende IT-installationer.

Et målrettet branchefokus

Hos Hostnordic arbejder vi målrettet i vertikaler, for at finde de bedste løsninger til netop din branche og din forretning. Helt lavpraktisk betyder det, at der er stor forskel på om din virksomhed er inden for sundhedssektoren, advokatbranchen eller IT-revision i forhold til de IT-mæssige udfordringer, løsninger og muligheder der findes.

Ved et målrettet branchefokus, ved vi, hvor de bedste løsninger findes - og hvordan de implementeres.

Ved at indgå i et IT-outsourcing samarbejde med os får du en strategisk tilgang til IT både teknisk og forretningsmæssigt.

Kontakt os >>
Andreas Kudsk Jensen

Med Hostnordic har vi opnået en fildeling, som overholder kravene til GPDR, samt lettere datadeling mellem vores brugere på mange forskellige lokationer. Det har givet os en mærkbar forandring i form af mindre spildtid grundet synkronisering af data og hurtigt internet.

Andreas Kudsk,
Afdelingsleder HLM landmåling

Her er 5 gode grunde til et IT-outsourcing samarbejde med os

Det personlige samarbejde og en høj service

Det personlige samarbejde og en høj service

For at vi kan yde optimalt for din forretning kræver det et godt samarbejde og en tæt dialog med dig. Kun på den måde, kan vi sætte os bedst ind i de problemstillinger I har. Vi lægger vægt på at opbygge gode relationer og at levere en personlig rådgivning. Som kunde hos os, får du en fast ankerperson, som er din direkte livline.

Derudover har vi også tilknyttet Service Delivery Managers, som er tilkoblet forskellige opgaver og projekter alt efter behov. Den fornemmeste opgave for vores Service Delivery Managers, er at sørge for, at du er tilfreds. Det vil sige, at du altid har nem adgang til forretnings-orienterede IT-specialister. En anden fordel er et lavt hierarki, hvilket gør, at der er kort fra ord til handling.

Optimering og effektivisering af jeres tid- og ressourceforbrug

Optimering og effektivisering af jeres tid- og ressourceforbrug

Vi ved, at din tid er dyrebar. Og vi ved af erfaring, at den ofte er bedre givet ud på at optimere din forretning end på at tage sig af diverse IT-mæssige udfordringer. Vi tager os af både små og store IT-udfordringer og sørger for at I får de bedste løsninger både praktisk og strategisk. Kort sagt: Vi fjerner besværet med din IT.

Strategiske løsninger der understøtter jeres forretning

Strategiske løsninger der understøtter jeres forretning

Ved du hvad der er mest optimalt for din forretning IT-mæssigt og er du altid opdateret på de nyeste tendenser, produkter og services inden for området? Det er svært at følge med i udviklingen med mindre tiden er dedikeret til det. Det er den hos os. Derfor får du specialviden, der sikrer din forretning de mest forretningsunderstøttende IT-løsninger. Derudover arbejde vi i vertikaler, da forskellige brancher har forskellige behov.

Stabil og sikker drift af jeres IT-miljø

Stabil og sikker drift af jeres IT-miljø

En succesfuld forretning kræver for mange virksomheder et stabilt IT-grundlag. Ud over en stabil og sikker drift af jeres IT-miljø giver et IT-outsourcing samarbejde med os dig også en hurtig reaktion ved nedetid. Det betyder, at du hurtigst muligt er oppe at køre igen efter nedbrud og dermed mister mindst mulig tid og ressourcer.

Økonomisk overblik

Økonomisk overblik

Med os som din strategiske IT-outsourcing partner får du økonomisk overblik over dine IT-udgifter. Med faste månedlige udgifter får du ingen uforudsete regninger.

Lad os løfte din forretning

Lad os løfte din forretning

 

Kontakt os >>

Spilder du tid på IT-problemer

3500 har allerede sagt ja tak.