IT-outsourcing der løfter din forretning

Bruger I unødvendigt meget tid på IT? Har I har de mest forretningsunderstøttende IT-løsninger? Og ved I hvor det bedst betaler sig at optimere? Vi laver ikke andet end IT. Så lad og gøre jeres IT til vores opgave.

Få et tilbud
Image (2).png

Et strategisk samarbejde, der løfter din forretning

Hos os får du en strategisk IT-outsourcing samarbejdspartner, der har fokus på at maksimere jeres agilitet, forretningsvækst og sikkerhed samt minimere den tid, I bruger på IT-mæssige udfordringer. Ved IT-outsourcing af din virksomheds IT til os, får du en fast samarbejdspartner, hvor specialister i kompetenceteams løfter i flok. Det betyder løbende opdatering inden for de forskellige specialområder så som software, hardware, netværk, cloudløsninger og meget mere.

alex-perez-661756-unsplash.jpg

Vil du gerne bruge mindre tid på IT?

Spilder I dyrebar tid på IT-opgaver, der tager tiden fra jeres fokusområder? Ved at outsoruce jeres IT, kan I frigive tid til andre forretningskritiske opgaver. 

Er I hele tiden opdateret på IT-området?

Nej? Det kan være svært hele tiden at holde sig opdateret på det omskiftelige område som IT er, når der også skal fokuseres på forretningen og de daglige opgaver. Vi beskæftiger os ikke med andet end IT. Så lad os gøre din IT til vores opgave. 

Er jeres IT agil og fleksibel nok?

Har I behov for mere kapacitet i spidsperioder eller brug for nedjustering i lavsæsonen? IT-outsourcing giver din virksomhed en god fleksibilitet og sikrer, at du ikke bruger kapital på overdimensionerende IT-installationer.

Få alle fordelene

Her er nogle af de all-stars, vi arbejder sammen med

 • Randers legl
 • LOGO-black-1
 • Helsam-logo-1
 • Boxit
Få alle fordelene

IT-outsourcing handler om at optimere din forretning

Et IT-outsourcing samarbejde handler i bund og grund om at optimere jeres forretning og ikke kun jeres IT. Derfor er vores fokus på et tæt samarbejde og dialog baseret på tillid. Kun på den måde kan vi finde de bedste IT-løsninger, der tilfører din forretning værdi.

KONTAKT OS
rawpixel-250087-unsplash.jpg
rawpixel-384899-unsplash.jpg

Minimer din virksomheds nedetid med IT-outsourcing

Har I taget stilling til håndteringen af nedetid? Og kan din forretning klare et længerevarende nedbrud?  

I dag er konstant adgang til de digitale ressourcer altafgørende for at kunne drive forretning. Uanset om det drejer sig om webshops, bookingsystemer, lønsystemer, cloud-løsninger eller noget helt femte, så skal det bare virke.

Med et stigende digitalt forbrug er desværre også fulgt en markant stigning i cyber-kriminalitet, som medfører nedetid af IT. Nedetid rammer hårdt og har enorme konsekvenser både økonomisk og pragmatisk. Desværre kan nedetid ikke helt undgås. Men vi kan sørge for, at du er hurtigst muligt oppe at køre igen, hvis du oplever et nedbrud af den ene eller anden art. 

KONTAKT OS
 • Hvem vi er

  Kom lidt bag facaden og se hvem vi er.

 • Kontakt os

  Din IT - vores opgave. Kontakt os og lad os få en snak om at løfte jeres IT.

 • Vores services

  IT-løsninger der løfter din forretning.

Et målrettet branchefokus

Få alle fordelene

Hos Hostnordic arbejder vi målrettet i vertikaler, for at finde de bedste løsninger til netop din branche og din forretning. Helt lavpraktisk betyder det, at der er stor forskel på om din virksomhed er inden for sundhedssektoren, advokat-branchen eller IT-revision i forhold til de IT-mæssige løsninger, udfordringer og muligheder der findes.

Ved et målrettet branchefokus, ved vi, hvor de bedste løsninger findes - og hvordan de implementeres. 

Her er 6 gode grunde til et

IT-outsourcingsamarbejde med os

Data Security Management-1

Det personlige samarbejde

For at vi kan yde optimalt for din for-retning kræver det et godt samarbejde og en tæt dialog med dig. Kun på den måde, kan vi sætte os bedst ind i de problemstillinger I har. Vi lægger vægt på at opbygge gode relationer og at levere en personlig rådgivning. Som kunde hos os, får du en fast ankerperson, som er din direkte livline. En anden fordel er et lavt hierarki, hvilket gør, at der er kort fra ord til handling. 

Business continuity-1

Optimering af jeres tid- og ressourceforbrug

Vi ved, at din tid er dyrebar. Og vi ved af erfaring, at den ofte er bedre givet ud på at optimere din forretning end på at tage sig af diverse IT-mæssige udfordringer. Vi tager os af både små og store IT-udfordringer og sørger for at I får de bedste løsninger både praktisk og strategisk. Kort sagt: Vi fjerner besværet med din IT.

Artboard 28-1

Strategiske løsninger der understøtter jeres forretning

Ved du hvad der er mest optimalt for din forretning IT-mæssigt og er du altid op-dateret på de nyeste tendenser, services og produkter inden for området? Det er svært at følge med i udviklingen med mindre tiden er dedikeret til det. Det er den hos os. Derfor får du specialviden, der sikrer din forretning de mest forretnings-understøttende IT-løsninger. 

Artboard 45-2

Høj service

I Servicedesken sætter vi en ære i høj kundetilfredshed. Udover Servicedesken har vi tilkobletService Delivery Managers på forskellige opgaver og projekter. Den fornemmeste opgave for vores Service Delivery Managers er at sørge for, at du er tilfreds. Det vil sige, at du altid har nem adgang til forretningsorienterede IT-specialister. 

Artboard 24-2

Stabil og sikker drift af jeres IT-miljø

En succesfuld forretning kræver for mange virksomheder et stabilt IT-grundlag. Ud over en stabil og sikker drift af jeres IT-miljø giver et IT-outsourcing samarbejde med os dig også en hurtig reaktion ved nedetid. Det betyder, at du hurtigst muligt er oppe at køre igen efter nedbrud og dermed mister mindst mulig tid og ressourcer.

Azure PaaS-1

Økonomisk overblik

Med os som din strategiske IT-outsourcing partner får du økonomisk overblik over dine IT-udgifter. Med faste månedlige udgifter får du ingen uforudsete regninger.

Få alle fordelene

Agil skalering i forhold til dine behov

Det går stærkt på IT-området, og det er nødvendigt at reagere hurtigt og tilpasse sig udviklingen. Som virksomhed kan det være svært at følge med i den rivende udvikling inden for området, når der også skal tages stilling til daglige opgaver og fremdrift af virksomheden.

Her har du klare fordele ved at vælge os som din IT-outsourcing partner. Du får f.eks. adgang til den nyeste viden inden for teknologier og løsninger.

Med os ombord får du derudover en agil partner, der hurtigt kan skrue op og ned for de forskellige services alt efter dine behov. Har du brug for mere kapacitet i spidsperioder eller brug for nedjustering? Det klarer vi. Det giver din virksomhed en god fleksibilitet og sikrer, at du ikke bruger kapital på overdimensionerende IT-installationer.

rawpixel-771301-unsplash

Hvad kunderne siger

Vi hjælper vores kunder med at løfte deres forretning via strategisk IT-outsourcing, rådgivning og hosting. Kort sagt, så fjerner vi besværet med deres IT.

Men tag ikke vores ord for det. Læs i stedet hvad vores kunder selv siger.

Hostnordic er automatisk vores foretrukne hoster. Som samarbejdspartner giver de os de tekniske adgange, så vi kan hjælpe vores kunder nu og her. Det betyder faktisk meget og det skal man ikke undervurdere. Ved andre leverandører kan det være en langsommelig procedure både at finde fejl og senere få dem rettet. 

Anders Ebdrup

CEO

Den personlige relation betyder meget for os. John fra Hostnordic kender os ud og ind. Vi har en yderst betroet konsulent, som vi kan sparre med, når der ligger noget nyt i pipeline. Han kender vores systemer og er i stand til at vurdere, om vores setup egner sig. Dermed kan vi være på forkant med tingene. Og det ligger os meget på sinde.

Birgitte Schou

IT-chef

Med Hostnordic som partner, når vi vores mål om at levere driftssikre IT-løsninger til vores kunder. Vi har et problemfrit og løsningsorienteret samarbejde med Hostnordic, og det er altafgørende, at deres produkter kan tilpasses i forhold til vores kunders økonomi og ambitioner.

Brian Klit Larsen

Digital Chef & Partner

I dag har vi opnået en fildeling, som overholder kravene til GPDR, samt lettere datadeling mellem vores brugere på mange forskellige lokationer. Det har givet os en mærkbar forandring i form af mindre spildtid grundet synkronisering af data og hurtigt internet.

Andreas Kudsk

Afdelingsleder

Frequently Asked Questions

Er det dyrere at outsource sin IT?

Nej, som regel ikke.

 

Ved at outsource din IT kan du frigive ressourcer til at fokusere på det, I er bedst til. Du behøver ikke en intern IT-afdeling, der er bemandet 24/7. Ved at outsource din IT, arbejder de eksterne eksperter kun på din IT, når du har behov for det og det kan spare dig personaleomkostninger. 

 

Derudover får du oftest en større ekspertise med en ekstern leverandør, der ikke laver andet end IT. Endelig slipper du også for omkostningerne til dyrt hardware, datacenter. Du får med andre ord en bedre IT-sikkerhed til en lavere pris ved at oursource. 

Er outsourcet hardware pålideligt?

Ja. Et IT-outsourcing firma lever af deres IT og deres hardware. De har mange kunder, der er afhængige af deres service og derfor kan det ikke betale sig at springe over hvor gærdet er lavest. 

 

Da de er eksperter på området, ved de hvor de skal få det bedste udstyr på markedet og det er nødvendigt for dem at være up-to-date med teknologien. 

Får jeg svar hurtigt nok?

Et andet almindeligt spørgsmål er, om et eksternt team kan respondere hurtigt nok på mine problemer  og om jeg er en stor nok prioritet for dem? 

 

Lad os vende den om. Hvis du har en intern IT-afdeling er chancen for at de smider, hvad de har i hænderne, hver gang du har brug for hjælp, meget lille. Ofte er de travlt optaget med et projekt. Selv hvis de kastede sig over din opgave med det samme, så ville noget andet lide under det. Faktisk er en af de største problemer med et internt IT-team at de ofte ikke når at vedligeholde systemerne, fordi de bliver fanget i diverse projekter. Og det giver nedetid senere. 

 

Derudover kan der være problemer med at dække ind ved sygdom og ferie, hvor den IT-ansvarlige måske ikke er tilgængelig i en længere periode. Her vil der altid være nogen på arbejde hos en ekstern leverandør. Hos Hostnordic vil der i servicedeskens åbningstid blive taget stille til alle opgaver hvert. 15. minut. Også i ferieperioder! Derudover kan du tilkøbe dig en serviceaftale med en driftsvagt, som du altid kan ringe til ved akutte problemer. På alle tider af døgnet. 

 

Da en ekstern leverandør oftest vil være mere erfaren i at løse diverse IT-brande, så er de formodentlig også hurtige til at få løst problemerne. 

Bliver jeg bare et nummer i rækken?

Nej, du bliver ikke bare et nummer i rækken. 

 

Hos Hostnordic sætter vi stor pris på at opbygge langvarige relationer. Det at outsource din IT bør aldrig være et engangskøb, men en videreudvikling af din forretning. 

 

Derfor er vi langt mere interesserede i at komme til at kende din forretning og ansatte for at fremme et fantastisk samarbejde. 

 

Lidt tal fra vores hverdag

1000+

Glade kunder

5850+

Hostede websider

1500+

Virtuelle servere

430+

Ugentlige serviceopkald

2

Lokationer

100+

Partnere

1000+

Ugentlige kopper kaffe

20+

Ugentlige dartspil

Skal vi løfte din IT?

Udfyld kontaktformularen og en af vores konsulenter vil tage fat i dig

Læs vores seneste artikler

 

Gå til bloggen

Gør som over 3.300 andre

 

Lad os komme i gang

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at spare tid på deres IT og vækste deres forretning med det bedste IT-grundlag. Lad os også hjælpe dig. 

KONTAKT OS

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile