Karriere i en af DK's bedst IT-outsourcing og hosting virksomheder?

Vil du være en del af en af Danmarks bedste IT-virksomheder? Ønsker du at gøre en forskel indenfor IT, rådgivning, strategi m.m.? Og ønsker du en arbejdsplads med frihed, ansvar, højt til loftet og masser af spændende udfordringer, hvor du kan gøre en væsentlig forskel både internt og eksternt? Vi er en full-service IT-outsourcing og Cloud leverandør og vi søger løbende nye medarbejdere til vores kontor i Aarhus eller i København.

Så tag et kig på en af vores ledige stillinger herunder: 

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket. 

Vi har travlt i Hostnordic både med eksisterende kunder og nye projekter der er på vej ind. Hos os får du rig mulighed for både at styre og drive projekter fra start til slut, samt at dygtiggøre dig og præge din egen faglige udvikling. Du kommer til at arbejde i et spændende arbejdsmiljø, hvor der er plads til både humor og forskelligheder. 

Fandt du ikke en stilling, der var lige dig? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@hostnordic.dk

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Læs mere om os

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Lad os komme i gang

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at spare tid på deres IT og vækste deres forretning med det bedste IT-grundlag. Lad os også hjælpe dig. 

KONTAKT OS

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile