Hos Hostnordic ved vi, at det kræver mere end teknologi for at forbedre produktiviteten. En moderne arbejdsplads består af et velafvejet sæt af services og løsninger, I har behov for og rent faktisk kan arbejde med.

En moderne arbejdsplads er meget mere end bare Office365.
Det er et komplet koncept der favner alle medarbejdernes behov og skaber en mere produktiv arbejdsdag.

Velkommen til Hostnordic Modern Workspace.

Arbejd sammen

Arbejd sammen, når som helst

At arbejde uafhængigt af tid og sted kan virke besværligt. Specielt når det kræver, at I arbejder som et team. I kan forenkle jeres samarbejde ved at benytte alle værktøjer inkluderet i Office 365.

Forbedre jeres produktivitet

Spar tid via ubesværet kommunikation med dine kollegaer online. Arbejd parallelt i samme dokument. Samt en lang række andre funktionaliteter, som vil ændre jeres arbejdsgang betydeligt.

Hør mere om, hvordan vi kan kan hjælpe jer. Helt uforpligtende. 

Kontakt os >>

Tag arbejdet med på farten

Tilgå mails, delte filer og online værktøjer sikkert fra enhver computer, browser eller mobil enhed. Hvor end du er, vil dit arbejde altid være inden for rækkevidde med Office 365.

Nemt og sikkert arbejde - uanset lokation

Vi sørger for at det at arbejde hjemme eller på farten er lige så nemt og sikkert som på kontoret med brug af værktøjer som Identity Management og End User Right Management. Samtidig bliver det nemmere at administrere sikkerhedsadgange på et individuelt plan og/eller på applikationsniveau.

Andreas Kudsk

I dag har vi opnået en fildeling, som overholder kravene til GPDR, samt lettere datadeling mellem vores brugere på mange forskellige lokationer. Det har givet os en mærkbar forandring i form af mindre spildtid grundet synkronisering af data og hurtigt internet.

Andreas Kudsk
Afdelingsleder HLM Landmåling
Opnå et bedre samarbejde med

Opnå et bedre samarbejde med

den moderne arbejdsplads

Tal med en af vores specialister om jeres behov. 

 

Kontakt os >>

 

Ring til os: 7022 9029

E-mail os: info@hostnordic.com