Få alt og alle til at samarbejde endnu bedre

En moderne arbejdsplads er meget mere end bare Office365. Det er et komplet koncept der favner alle medarbejdernes behov og skaber en mere produktiv arbejdsdag. Velkommen til Modern Workspace.

KONTAKT OS
Multiple sources

Arbejd bedre sammen

Innovative værktøjer, der hjælper med at forenkle samarbejde og muliggør lettere teamwork. Office365  giver jer bedre kommunikation og lettere filstyring.

Globe

Tag arbejdet med på farten

Tilgå mails, delte filer og online værktøjer sikkert fra enhver enhed, uanset hvor I er. Opdater dokumenter på farten, og indkald til konferencer fra de mest fjerntliggende steder.

Dashboard

Gør arbejdsdagen mere produktiv

Værktøjer til online kommunikation vil blive et tidsbesparende tiltag for jeres team, og delte dokumenter vil ændre sig til det bedre. Slutresultat: Forøget produktivitet.

 

Protected cloud

Sikre mobilt arbejde

Gør det nemmere at administrere sikkerhedsadgange på et individuelt plan og på applikationsniveau. Værktøjer som Identity Management og End User Right Management vil beskytte jeres forretning hele tiden.

 • MigrationEt login      
 • 247 support24/7 support
 • ScaleBetal per bruger
 • Identity cardIdentity cardGiv individuel adgang
 • DevicesArbejd mobilt
Få alle fordelene
 • Office365

  Gør det nemmere for jeres teams at arbejde sammen.

 • Desktop as a Service

  Undgå begrænsinger for hvor og hvornår jeres teams kan arbejde.

 • Administration af kunder og enheder

  Minimer kompleksiteten i at administrere jeres forskellige enheder.

 • Tilkøbsservices

  Se vores udvalgt af tilkøbsservices.

Kunderne siger

Vi hjælper vores kunder med at løfte deres forretning via strategisk IT-outsourcing, rådgivning og hosting. Kort sagt, så fjerner vi besværet med deres IT.

Men tag ikke vores ord for det. Læs i stedet hvad vores kunder selv siger.

Hostnordic er automatisk vores foretrukne hoster. Som samarbejdspartner giver de os de tekniske adgange, så vi kan hjælpe vores kunder nu og her. Det betyder faktisk meget og det skal man ikke undervurdere. Ved andre leverandører kan det være en langsommelig procedure både at finde fejl og senere få dem rettet. 

Anders Ebdrup

CEO / Solution Architect

I dag har vi opnået en fildeling, som overholder kravene til GPDR, samt lettere datadeling mellem vores brugere på mange forskellige lokationer. Det har givet os en mærkbar forandring i form af mindre spildtid grundet synkronisering af data og hurtigt internet.

Andreas Kudsk

Afdelingsleder HLM Landmåling

Med Hostnordic som partner, når vi vores mål om at levere driftssikre IT-løsninger til vores kunder. Vi har et problemfrit og løsningsorienteret samarbejde med Hostnordic, og det er altafgørende, at deres produkter kan tilpasses i forhold til vores kunders økonomi og ambitioner.

Brian Klit Larsen

Digital chef & partner

Den personlige relation betyder meget for os. John fra Hostnordic kender os ud og ind. Vi har en yderst betroet konsulent, som vi kan sparre med, når der ligger noget nyt i pipeline. Han kender vores systemer og er i stand til at vurdere, om vores setup egner sig. Dermed kan vi være på forkant med tingene. Og det ligger os meget på sinde.

Birgitte Schou

IT-chef

Frequently Asked Questions

Hvor pålidelig er Office365?

Alle Office-tjenester er tilgængelige med en garanteret 99,9 % oppetid med økonomisk garanti.

Hvor mange enheder må jeg installere Office på?

Du må installerer dit Office 365 Business-, Business Premium- eller ProPlus-licens på op til fem enheder (pc'er/Macs, tablets eller smartphones).

Kan jeg få en domænebaseret mailadresse?

Ja. Vi sørger for, at jeres mail bliver sat op, så den passer til jeres domæne.

Hvor får jeg support, hvis jeg har problemer?

Microsoft tilbyder telefon- og websupport døgnet rundt. Se alle supportmulighederne på Support til Office 365. Derudover tilbyder vi vores mere personlige support i servicedesken mandag-fredag fra 7-17 på tlf. 70 22 90 28 eller support@hostnordic.com. Her får du altid fat i en dansktalende IT-supporter. 

Er der backup på Office365?

Microsoft har som standard en 30-dages backup inkluderer i fx. Outlook. Vi anbefaler altid at du sikrer dine data men en udvidet backup-løsning. Tag fat i en af vores konsulenter for at høre, hvad der passer til dine behov på 70 22 90 29 eller sales@hostnordic.com

Læs vores seneste artikler

Gå til bloggen

Få optimeret din IT

Udfyld formularen så kontakter en af vores rådgivere dig. 

 

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile