Office 365 til alle enheder og lokationer

Med en Office 365 løsning bliver det nemmere at arbejde sammen på tværs af enheder og lokationer. Gør det simpelt ved at benytte de tilgængelige værktøjer i Office 365. I kan f.eks arbejde parallelt i det samme dokument, være sikre på at data gemmes det samme sted og gøre det nemt at kommunikere med hinanden.

Med et kompetenceteam fuldt dedikeret til Microsoft Office 365 er du garanteret IT-rådgivning på højt niveau. Vi kan hjælpe dig med implementering og efterfølgende support, så du får mest muligt ud af din Office 365 løsning.

Kontakt os >>
Fuld support på dansk

Fuld support på dansk

Hos Hostnordic er hjælpen altid nær, og du vil kun tale med danske servicemedarbejdere - og ikke en international medarbejder fra Microsofts mange callcentre verden over.

Sammen med din Microsoft 365 pakke får du en serviceaftale, så du på alle hverdage har mulighed for at komme i kontakt med vores dygtige IT-konsulenter. Her får du Office 365 support til erhverv og hjælp med almindelig brugersupport som f.eks.

  • oprettelse og nedlæggelse af brugere
  • fejlsøgninger
  • hjælp til opsætning af mail
  • installation af Office-pakken.

Derudover har vi en driftsvagt som sidder klar uden for normal åbningstid ved driftsnedbrud.

Få friheden til at arbejde uanset hvor du befinder dig

Fleksibilitet er i dag et af de vigtigste nøgleord for en moderne virksomhed. Vi skal være online og kunne tilgå vores dokumenter og mails, uanset om vi sidder ved vores desktop eller bruger vores bærbare, mobilen eller tabletten, når vi er på farten. Vigtigheden af at kunne arbejde, uanset hvor du befinder dig og med de devices, du har til rådighed, er blevet et konkurrenceparameter, og derfor er Microsoft 365 til dig, som ønsker at have fuld adgang til dine filer, dokumenter og mails, uanset hvor du befinder dig, da dine data ligger sikkert i skyen.

Køb din Microsoft Office 365 business plan hos Hostnordic

Microsoft 365 giver dig hurtig, sikker og effektiv adgang til de programmer, du bruger mest i din hverdag. Hvad enten du skal bruge mail, kalender, skriveprogram, excel regneark, powerpoint, chat eller Sharepoint, så finder vi den plan der passer din virksomhed bedst. Microsoft Office 365 gør det nemt for dig at vidensdele og kommunikere med teams og afdelinger på tværs af nationale og internationale lokationer.

Vi tilbyder flere forskellige pakker af Office 365 Erhverv, alt efter hvilke programmer I ønsker at få adgang til, samt hvor mange brugere I har. Der findes mange forskellige forretningstyper og behov, og derfor findes der flere business pakker. Både til den lille virksomhed og til de helt store virksomheder, som udover hele Microsoft Office 365 pakken også ønsker større sikkerhed og mere Business Intelligence. Vi hjælper dig med at afdække, hvilke behov I har, samt hvilken licens-pakke der vil være mest optimal til din virksomhed.

Beskyt jeres mest

Hør mere om

Microsoft Office 365

Tal med en af vores specialister om jeres behov.

Få Office 365 med dansk support.

 

Kontakt os >>

 

Ring til os: 7022 9029

E-mail os: info@hostnordic.com