Office 365 gør

arbejdet lettere

Med en Office 365 løsning bliver det nemmere

at arbejde sammen på tværs af enheder

og lokationer.

KONTAKT OS
Multiple sources

Til alle enheder og lokationer

Med Office 365 er det nemmere at arbejde sammen, styre filer samt at kommunikere på tværs af enheder og lokationer.  I kan f.eks arbejde parallelt i det samme dokument, være sikre på at data gemmes det samme sted og gøre det nemt at kommunikere med hinanden.

Globe

Frihed til at arbejde alle steder

Vigtigheden af at kunne arbejde, uanset hvor du befinder dig og med de devices, du har til rådighed, er blevet et konkurrenceparameter, og derfor er Microsoft Office 365 til dig, som ønsker at have fuld adgang til dine filer, dokumenter og mails, uanset hvor du befinder dig, da dine data ligger sikkert i skyen. Tilgå mails, delte filer og online værktøjer sikkert fra enhver enhed, uanset hvor I er. Opdater dokumenter på farten, og indkald til konferencer fra de mest fjerntliggende steder. Med Office 365 har du altid adgang til produktivitetsværktøjer i topklasse. 

Individual access

Beskyt jeres data

Office 365 hjælper med at beskytte din virksomhed mod udefrakommende trusler og lækager via værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger og overholdelse af regler og standarder. I kan styre rettigheder direkte og via sikker afsendelse af mails samt sikker deling af filer og dokumenter, sikrer I, at kun de rette brugere får adgang til oplysningerne. 

Artboard 45-1

Fuld support på dansk

Hos Hostnordic er hjælpen altid nær, og du vil kun tale med danske servicemedarbejdere - og ikke en international medarbejder fra Microsofts mange call centre verden over. Med et kompetenceteam fuldt dedikeret til Microsoft Office 365 er du garanteret IT-rådgivning på højt niveau. 

 • MigrationEt login      
 • 247 support24/7 support
 • ScaleBetal per bruger
 • Identity cardIdentity cardGiv individuel adgang
 • DevicesArbejd mobilt
Få alle fordelene
 • Beskyttelse mod trusler

  Få mindre spam, blokere for malware og beskyt jer mod trusler.

 • Databeskyttelse

  Undgå at data ryger i det forkerte hænder.

 • Office 365 kompetenceteam

  Hjælpen er altid nær og du vil kun tale med danske servicemedarbejdere.

 • Microsoft 365 Business

  Office 365 tilsat avanceret sikkerhed og administration af enheder

Kunderne siger

        Vi hjælper vores kunder med at løfte deres forretning via strategisk IT-outsourcing, rådgivning og hosting. Kort sagt, så fjerner vi besværet med deres IT.

Men tag ikke vores ord for det. Læs i stedet hvad vores kunder selv siger.

Hostnordic er automatisk vores foretrukne hoster. Som samarbejdspartner giver de os de tekniske adgange, så vi kan hjælpe vores kunder nu og her. Det betyder faktisk meget og det skal man ikke undervurdere. Ved andre leverandører kan det være en langsommelig procedure både at finde fejl og senere få dem rettet. 

Anders Ebdrup

CEO /Solution Architect

Med Hostnordic som partner, når vi vores mål om at levere driftssikre IT-løsninger til vores kunder. Vi har et problemfrit og løsningsorienteret samarbejde med Hostnordic, og det er altafgørende, at deres produkter kan tilpasses i forhold til vores kunders økonomi og ambitioner.

Brian Klit Larsen

Digital chef & partner

Løsninger er hurtigt og effektivt blevet implementeret med opsætning af nyt IT-hardware, AD m.v. Hostnordic har stået til rådighed fra første dag og været meget løsningsorienterede i forhold til de problemstillinger, som er opstået undervejs.

Andreas Kudsk

Afdelingleder

Den personlige relation betyder meget for os. John fra Hostnordic kender os ud og ind. Vi har en yderst betroet konsulent, som vi kan sparre med, når der ligger noget nyt i pipeline. Han kender vores systemer og er i stand til at vurdere, om vores setup egner sig. Dermed kan vi være på forkant med tingene. Og det ligger os meget på sinde.

Birgitte Schou

IT-chef

Frequently Asked Questions

Hvor pålidelig er Office 365?

Alle Office-tjenester er tilgængelige med en garanteret 99,9 % oppetid med økonomisk garanti.

Hvor mange enheder må jeg installere Office på?

Du må installerer dit Office 365 Business-, Business Premium- eller ProPlus-licens på op til frem enheder (pc'er/Macs, tablets eller smartphones).

Kan jeg få en domænebaseret mailadresse?

Ja. Vi sørger for, at jeres mail bliver sat op, så den passer til jeres domæne.

Hvor får jeg support, hvis jeg har problemer?

Microsoft tilbyder telefon- og websupport døgnet rundt. Se alle supportmulighederne på Support til Office 365. Derudover tilbyder vi vores mere personlige support i servicedesken mandag-fredag fra 7-17 på tlf. 70 22 90 28 eller support@hostnordic.com. Her får du altid fat i en dansktalende IT-supporter. 

Er der backup på Office 365?

Microsoft har som standard en 30-dages backup inkluderet i fx. Outlook. Vi anbefaler altid at du sikrer dine data men en udvidet backup-løsning. Tag fat i en af vores konsulenter for at høre, hvad der passer til dine behov på 70 22 90 29 eller sales@hostnordic.com

Læs vores seneste artikler

Gå til bloggen

Hør mere om Office 365

Udfyld formularen så kontakter en af vores rådgivere dig. 

 

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile