Brian Klit Larsen

Digital Chef & Partner, Gotcha

Det vigtigste for os er, at vi har en god relation med Hostnordic, for sammen at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Det er vigtigt, at vi føler, at vi har en god kemi med de kontaktpersoner vi har. Favoritdelen ved Hostnordic er klart den personlige kontakt og rådgivningen.

Derudover er det også en klar fordel, at vi ud over en fast ankerperson, også kan gå direkte til en tekniker og at der ikke er et klassisk kontakthieraki.

Med Hostnordic som partner når vi vores mål om at levere driftsikre IT-løsninger til vores kunder. Vi har et problemfrit og løsningsorienteret samarbejde med Hostnordic, og det er altafgørende, at deres produkter kan tilpasse i forhold til vores kunders økonomi og ambitioner. 

Endelig er det vigtigt med en leverandør, der formår at læse imellem linjerne. At der bliver lyttet til de ønsker vi har.

Anders Ebdrup

CEO, Smartpage

I Hostnordic får vi en leverandør der kan levere det tekniske fundament; servere, hardware, kapacitet, processorkraft, software og stabil drift. Vi oplever, at det der er i toppen af pyramiden så som ROI, offline kampagner m.m. ikke har den rigtige effekt, hvis det basale fundament ikke er på plads. Og det glemmer mange kunder.

I Hostnordic får vi en leverandør, der kan levere det tekniske fundament: servere, harware, kapacitet, processorkraft, software og stabil drift. Vi oplever, at det der er i toppen af pyramiden så som ROI, offline kampagner m.m. ikke har den rigtige effekt, hvis det basale fundament ikke er på plads. Og et glemmer mange kunder. 

For os er det vigtigt, at kunne levere løsninger, hvor der ikke sker fejl og nedbrud. Derfor er samarbejdet med Hostnordic også en vigtig del af vores forretning, da vi her får en leverandør med en meget høj oppetid. Og det giver tilfredse kunder. 

Andreas Kudsk

Afdelingsleder, HLM landmåling

HLM Landmålings samarbejde med Hostnordic har været godt struktureret fra starten. Vi har i samarbejde fundet frem til en skalerbar løsning på fildeling og deployment af programmer, som har styrket HLM Landmålings vej mod at opfylde GDPR.

Løsninger er hurtigt og effektivt blevet implementeret med opsætning af nyt IT-hardware, AD m.v. Hostnordic har stået til rådighed fra første dag og været meget løsningsorienterede i forhold til de problemstillinger, som er opstået undervejs. 

I dag har vi opnået en fildeling, som overholder kravene til GDPR, samt lettere datadeling mellem vores brugere på mange forskellige lokationer. Det har givet os en mærkbar forandring i form af mindre spildtid grundet synkronisering af data og hurtigt internet.

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile