IT-sikkerhed handler om mere end sikre data

At jeres data er sikre, betyder ikke nødvendigvis at jeres forretning er.

Netop af den grund behandler vores Security & Compliance løsninger mange flere aspekter end blot datasikring. Vores løsninger sikrer både jeres IT-infrastruktur samt alle mobile enheder, jeres ansatte anvender.

Vi sikrer naturligvis også, at I automatisk opretholder og efterlever alle gældende regulativer inden for datasikring.

Kontakt os >>

IT sikkerhed fra et forretningsmæssigt perspektiv

IT-sikkerhed fra et forretningsmæssigt perspektiv

IT-sikkerhed er et bredt begreb og kan være kompliceret. Med os som samarbejdspartner kigger vi strategisk på jeres IT-sikkerhed. Hvilke forretnings-kritiske data behandles og hvordan foregår håndtering af disse? Når vi kender jeres forretning laver vi en risikovurdering, så I kan få det mest forretningsunderstøttende sikkerhedsniveau.

IT-sikkerhed er ofte en overset del af virksomhedens infrastruktur. Manglende sikkerhed kan i dag have alvorlige konsekvenser, hvis udefrakommende får direkte adgang til følsomme oplysninger og data, eller at der ikke er implementeret en tidssvarende backup-løsning.

Stigende cyber-kriminalitet udfordrer IT-sikkerheden

En af de allerstørste udfordringer for virksomheder i dag er nedetid. Ikke mindst på grund af den stigende cyber-kriminalitet. Den teknologiske udvikling har gjort os mere sårbare overfor udefrakommende trusler som ransomware og cyber-angreb. Det har store økonomiske konsekvenser, når din IT er lagt ned. Derfor bør håndteringen af nedetid være på dagsordenen i din virksomhed, så du har en plan for at sætte ind, når du oplever et nedbrud af den ene eller anden art.

Nedetid koster hver år virksomheder millioner i mistede indtægter, forretningsafbrydelser, omsætning, opklaring af fejl, genopretning af skader, udstyr m.m. Er din virksomhed klædt på til denne udfordring?

Hvad gør I, hvis hele jeres IT-miljø er lagt ned?

Få mindre nedetid Kontakt os >>
Minimer din virksomheds nedetid

Minimer din virksomheds nedetid

Med Hostnordic som din IT-partner får du mindst mulig nedetid.

Nedetid kan desværre ikke undgås, men vi sørger for at du er hurtigst muligt oppe at køre igen, hvis uheldet skulle være ude.

Hver eneste minut din virksomhed er sat ud af spillet, betyder nemlig både mistet indtjening samt stor frustration hos dine medarbejdere.

Hvor lang tid kan din virksomhed tåle ikke at have IT?

Garanteret DDoS-beskyttelse

Som standard er du som kunde hos Hostnordic beskyttet mod DDoS-angreb. Som nogle af de første i branchen har vi udviklet et system, der beskytter vores servere på ydersiden af vores netværk. Det betyder, at kunder der måtte blive angrebet får blokeret det enkelte angreb allerede før det når serverne.

Beskyt dine mest værdifulde aktiver

Beskyt dine mest værdifulde aktiver

At beskytte en forretning kræver mere end en sikret infrastruktur. Data, enheder, brugere og applikationer skal også varetages sikkert. Bring Your Own Device (BYOD) tendensen skaber uundgåeligt yderligere udfordringer.

Beskyt hele jeres IT-miljø mod ukendte angreb i real time, inklusiv e-mails, filer og enheder. Vores løsning forsyner jer med omfattende beskyttelse og dermed den sindsro, I fortjener.

Lad os beskytte jeres aktiver.

Kontakt os >>

Opdateret med alle regulativer

Datasikringsreguleringer er under konstant forandring, og det er tidskrævende at holde sig up-to-date med disse ændringer. Lad os gøre det for jer.

For at sikre vedvarende overensstemmelse med disse regulativer, kombinerer vi den seneste software med vores omfattende ekspertise inden for internationale betingelser og overvåger jeres infrastruktur med regelmæssige intervaller.

Beskyt jeres mest

Beskyt jeres mest

værdifulde aktiver

Tal med en af vores specialister om jeres behov. 

 

Kontakt os >>

 

Ring til os: 7022 9029

E-mail os: info@hostnordic.com