Vi fastholder dit fokuspå succes

Hostnordic Services

Alt hvad vi foretager os er med et enkelt mål for øje: at realisere forretningsvækst. Jeres forretningsvækst. For at dette kan lade sig gøre, holder vi hele jeres IT infrastruktur så effektiv og håndterbar som overhovedet muligt, uanset hvor komplekse jeres behov er. Vores rådgivningsprægede fremgangsmåde, drevet af en iværksætter tankegang, garanterer at den eneste ting der fortsat vækster er jeres forretning – ikke jeres IT afdeling.

Hostnordic Rådgivning & Uddannelse

Vores rådgivningsprægede tilgang sikrer at vi leverer løsninger, der vækster jeres virksomhed. Et partnerskab med os starter med en evaluering af jeres nuværende IT miljø samt ambitioner. Vi er strategispecialister med en iværksætter tankegang. Dette gør os i stand til at se på jeres IT fra et forretningsperspektiv og derved matche vores services med jeres fremtidige mål.
For at forøge jeres digitale beredskab, træner vi jeres team og accelererer tilpasningen af nye IT løsninger. Vi garanterer selvfølgelig at jeres nye miljø er overensstemmende med alle regulativer.

Vurdering af outsourcing

Forandringstræning

Licenser og retningslinjer

Rådgivning af forretningsløsning

Tilpasningsservices

Fremtidsplaner

Hostnordic Styring & Support

Vores komplette sæt af administrerede løsninger tillader jer at fokusere på jeres succes, mens vi tager os af resten. Med Hostnordic får I ikke blot en dedikeret kontaktperson, men derimod får I en personlig IT professionel til at understøtte jeres vækst, enten på jeres lokation eller mobilt fra vores kontorer.

Vores services inkluderer migrationssupport, kontinuerlig overvågning og rapportering, såvel som A-Z styring af det nye miljø. Vi tilbyder yderligere en selvbetjeningsportal, så I let kan tilføje løsninger eller foretage ændringer på farten.

Dedikeret
kontaktperson

Overvågning og rapportering

A-Z styring

Selvbetjeningsportal

24/7 support

Migreringsservices

Få jeres forretningsmålinden for rækkevidde

Tal med en af vores specialister om jeres behov.

Tag kontakt

Ring til os: 7022 9029

E-mail os: info@hostnordic.com