Specialister i e-handelsløsninger og integration med PIM

SMARTPAGE udvikler e-handelsløsninger, design, forretning og integrationer til webshops med Dynamics AX, NAV og C5. Primært til B2B, men også til B2C. Løsningerne er baseret på Dynamicweb og som dedikeret Dynamicweb-partner sørger de altid for at være opdateret med de nyeste certificeringer og den nyeste viden indenfor platformen. Valget om at være et specialisthus med fokus på én enkelt platform istedet for flere forskellige, gør, at de leverer særdeles målrettede og gennemførte løsninger.  

SMARTPAGE har været Hostnordics partner lige siden de startede i 2012 og nogle af de firmaer, vi samarbejder omkring er blandt andet Ferm Living, Dansk Rideforbund og RealMæglerne. Forskellige brancher der alle har behov for en stabil platform og sikker drift. 

ferm-logo_600x600
DRF_100_aar_logo_guld_660
RealM_Logo_NY_MBlaa_RGB
Anders

Anders Ebdrup, CEO hos SMARTPAGE udtaler:

Hostnordic er automatisk vores foretrukne hoster. Som samarbejdspartner giver de os de tekniske adgange, så vi kan hjælpe vores kunder nu og her. Det betyder faktisk meget og det skal man ikke undervurdere. Ved andre leverandører kan det være en langsommelig procedure både at finde fejl og senere få dem rettet. 

Helt konkret betyder det, at vi har et setup, hvor SMARTPAGE som tiltroet partner kan få de tekniske adgange. Det vil sige adgange til servere, remote desktop og kundens Dynamicweb løsning på deres specifikke kunder for at kunne fejlsøge og afhjælpe problemer her og nu.  

opdater-dit-software

Anders fortsætter:

I Hostnordic får vi en leverandør der kan levere det tekniske fundament; servere, hardware, kapacitet, processorkraft, software og stabil drift. Vi oplever, at det der er i toppen af pyramiden så som ROI, offline kampagner m.m. ikke har den rigtige effekt, hvis det basale fundament ikke er på plads. Og det glemmer mange kunder.  

Netop det at have fundamentet på plads er vigtigt for SMARTPAGE. Firmaet blev startet, da Anders kunne se et hul i markedet for at få Dynamicweb og økonomisystemer så som Microsoft Navision eller Microsoft Asapta til at tale sammen. Der er mange, som oplever store udfordringer med integration med PIM (product information management) systemer og det at få data til at flyde mellem systemerne uden at der sker fejl og nedbrud. Her kan SMARTPAGE noget ekstraordinært.

For os er det vigtigt, at kunne levere løsninger, hvor der ikke sker fejl og nedbrud. Derfor er samarbejdet med Hostnordic også en vigtig del af vores forretning, da vi her får en leverandør med en meget høj oppetid. Og det giver tilfredse kunder.
opdater-dit-software

Hos Hostnordic har vi også en service desk og vi har også spurgt ind til SMARTPAGE's brug af service desken:

Hostnordics service desk har et godt case system, hvor der er styr på tingene. Mine personlige oplevelser har kun været positive med samarbejdet. I har en størrelse, hvor vi møder de samme medarbejdere. Det er rart, at vi lige kommer på fornavn med f.eks. Anders.  

 

 

Til slut spurgte vi SMARTPAGE, om de vil anbefale os til andre?

Anders svarer:

Ja men det gør vi allerede. Både direkte og indirekte. Vi vælger ikke hosting på vegne af vores kunder, men I bliver nævnt. Hvis kunden selv skal tage stilling til hosting anbefaler vi Hostnordic. 
Skal vi hjælpe med din IT

Skal vi hjælpe med din IT?

Kontakt os og hør mere om det personlige samarbejde.

Udfyld kontaktformularen >>