• ferm-logo_600x600
  • DRF_100_aar_logo_guld_660
  • download

Baggrund

Specilister i e-handelsløsninger og integration med PIM

SMARTPAGE udvikler e-handelsløsninger, design, forretning og integrationer til webshops med Dynamics AX, NAV og C5. Primært til B2B, men også til B2C. Løsningerne er baseret på Dynamicweb og som dedikeret Dynamicweb-partner sørger de altid for at være opdateret med de nyeste certificeringer og den nyeste viden indenfor platformen. Valget om at være et specialisthus med fokus på én enkelt platform istedet for flere forskellige, gør, at de leverer særdeles målrettede og gennemførte løsninger.  

SMARTPAGE har været Hostnordics partner lige siden de startede i 2012 og nogle af de firmaer, vi samarbejder omkring er blandt andet Ferm Living, og Dansk Rideforbund. Forskellige brancher der alle har behov for en stabil platform og sikker drift. 

Udfordring

Manglende tekniske adgange og langsommelig procedure

Smartpage har mange kunder, der kan have problemer, der skal løses nu og her. Derfor er det altafgørende, at Smartpage har de tekniske adgange til servere, remote backup og kundens Dynamicweb løsning på deres specifikke kunder for at kunne fejlsøge og afhjælpe problemer nu og her. Smartpage har oplevet at det hos andre leverandører kan være en langsomme procedure. 

anders_ebdrup

Anders Ebdrup, CEO, Smartpage

"Hostnordic er automatisk vores foretrukne hoster. Som samarbejdspartner giver de os de tekniske adgange, så vi kan hjælpe vores kunder nu og her. Det betyder faktisk meget og det skal man ikke undervurdere. Vi har adgang til servere, remote desktop og vores kunders Dynamicweb løsninger, hvor vi kan fejlsøge og afhjælpe problemer her og nu. Ved andre leverandører kan det være en langsommelig procedure både at finde fejl og senere få dem rettet. 

I Hostnordic får vi en leverandør der kan levere det tekniske fundament; servere, hardware, kapacitet, processorkraft, software og stabil drift. Vi oplever, at det der er i toppen af pyramiden så som ROI, offline kampagner m.m. ikke har den rigtige effekt, hvis det basale fundament ikke er på plads. Og det glemmer mange kunder." 

smartpage_ny_243_13102017

Meget høj oppetid giver tilfredse kunder

Netop det at have fundamentet på plads er vigtigt for SMARTPAGE. Firmaet blev startet, da Anders kunne se et hul i markedet for at få Dynamicweb og økonomisystemer så som Microsoft Navision eller Microsoft Axapta til at tale sammen. Der er mange, som oplever store udfordringer med integration med PIM (product information management) systemer og det at få data til at flyde mellem systemerne uden at der sker fejl og nedbrud. Her kan SMARTPAGE noget ekstraordinært.

"For os er det vigtigt, at kunne levere løsninger, hvor der ikke sker fejl og nedbrud. Derfor er samarbejdet med Hostnordic også en vigtig del af vores forretning, da vi her får en leverandør med en meget høj oppetid. Og det giver tilfredse kunder." 

business documents on office table with smart phone and laptop computer and graph financial with social network diagram and three colleagues discussing data in the background

På fornavn med konsulenterne

Smartpage benytter også Hostnordic's servicedesk:  

"Hostnordics service desk har et godt case system, hvor der er styr på tingene. Mine personlige oplevelser har kun været positive med samarbejdet. I har en størrelse, hvor vi møder de samme medarbejdere. Det er rart, at vi lige kommer på fornavn med f.eks. Anders. " 

 

Løsning

Tekniske adgang, der afhjælper problemer nu og her.

Vi har et setup, hvor SMARTPAGE som tiltroet partner kan få de tekniske adgange. Det vil sige adgange til servere, remote desktop og kundens Dynamicweb løsning på deres specifikke kunder for at kunne fejlsøge og afhjælpe problemer her og nu.  

Anbefaling

Vi spurgte Smartpage, om de vil anbefale os til andre? 

"Ja men det gør vi allerede. Både direkte og indirekte. Vi vælger ikke hosting på vegne af vores kunder, men I bliver nævnt. Hvis kunden selv skal tage stilling til hosting anbefaler vi Hostnordic." 

 

Skal vi skabe den næste successhistore sammen?

Kontakt os

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile