Webhosting der optimerer din forretning

Er dit IT-setup gearet til forandring i dit forretningsbehov? Med os som din hosting-partner får du råderum til at skalere op og ned som din forretning udvikler sig. Mange forretninger har brug for fleksible løsninger, hvor der kan reageres hurtigt – også ved uforudsete problemer.

Det løser vi nemt. Lad os optimere din forretning.

Kontakt os >>

Meget mere end bare et datacenter

Meget mere end bare et datacenter

Ved at hoste dine websider hos os får du meget mere end et af Danmarks bedste og mest sikre datacentre.

Du får først og fremmest en forretningspartner med fokus på at optimere din forretning.

Vi finder de bedste løsninger, der hjælper din forretning. Det gælder både indenfor webhosting, IT-support, rådgivning og IT-outsourcing.

Fleksibel og agil webhosting

Det kræver en fleksibel tilgang til tingene at kunne drifte optimale løsninger for ca. 3000 virksomheder. Vi løfter IT-opgaver, inkl. webhosting, for alle slags brancher, fx:

  • Detailhandel
  • Banker
  • Lufthavne
  • Biografer
  • Forsikringsselskaber
  • Advokatfirmaer
  • Sportsforeninger
  • IT-virksomheder
  • Digitale bureauer
  • Marketingbureauer

Kendetegnet for stort set alle disse er, at de services vi leverer er forretningskritiske for kunden. Derfor er stabilitet, tilgængelighed og fleksibilitet helt fundamentalt i vores leverance. Flere virksomheder er sæsonbetonede rent omsætningsmæssigt, og har derfor behov for at kunne tilføre ekstra ressourcer i spidsbelastningsperioderne typisk op mod jul eller i forbindelse med introduktion af nye produkter.

Her sørger vi for dynamisk skalering af ressourcer. Helt konkret betyder det, at vi i bedste Luke Skywalker stil skruer op for kapaciteten når det kræves, fx ved premieredato på den nyeste Star Wars film, når collector items lanceres på din webshop, når du lancerer et stort event eller når Black Friday lokker ekstra mange besøgende til dit website.

Hør mere om vores dynamiske hosting-løsninger. Få en fleksibel samarbejdspartner. 

Kontakt os >>

Høj oppetid sikrer stabil drift

Høj oppetid sikrer stabil drift

Er håndteringen af nedetid på dagsordenen i din virksomhed, så I har en plan for at sætte ind, når I oplever et nedbrud af den ene eller anden art?

Med os som jeres hosting-leverandør er I garanteret en høj oppetid.

Redundante services vil være tilgængelige 99.95% af tiden, mens ikke-redundante services vil være tilgængelig 99.90% af tiden. Det sikrer dig en stabil drift.

Hvis noget fejler, reagerer vi lynhurtigt, så I er hurtigt oppe igen.

Få mindre nedetid Kontakt os >>

Et stærkt samarbejde

Vi lægger stor vægt på langvarige relationer og et stærkt samarbejde. Vi har blandt andet 20+ digitale- og marketingbureauer samt 20+ ERP-leverandører som nøglepartnere, hvor vi drifter løsninger for deres ca. 3000 kunder. Ud over vores større partnere, løser vi også opgaver for små og store virksomheder.

Hos os bliver du ikke det næste nummer i rækken. Du får et fast og dedikeret account team tilknyttet, så du altid har hurtig adgang til specialistviden. Vi har størrelsen til at have den rette viden in-house og samtidig kunne reagere hurtigt ved problemer. Derudover har vi et lavt hierarki og derfor kort fra ord til handling.

Lad os stå for din hosting-løsning i et stærkt samarbejde.

Brian Klit Larsen

Med Hostnordic som partner, når vi vores mål om at levere driftssikre IT-løsninger til vores kunder. Vi har et problemfrit og løsningsorienteret samarbejde med Hostnordic, og det er altafgørende, at deres produkter kan tilpasses i forhold til vores kunders økonomi og ambitioner

Brian Klit Larsen, Digital chef & Partner i
Reklamebureauet Gotcha

Lad os løfte din forretning

Lad os løfte din forretning

 

Kontakt os >>
Spilder du tid på IT-problemer

3500 har allerede sagt ja tak.