Webhosting der løfter din forretning

Er dit IT-setup gearet til forandring i dit forretningsbehov? Med os som din hosting-partner får du råderum til at skalere op og ned som din forretning udvikler sig. Mange forretninger har brug for fleksible løsninger, hvor der kan reageres hurtigt – også ved uforudsete problemer.

Det løser vi nemt. Lad os optimere din forretning.

KONTAKT OS
Artboard 24-1

Fleksibel og agil webhosting

Det kræver en fleksibel tilgang til tingene at kunne drifte optimale løsninger for ca. 3000 virksomheder. De services vi leverer er forretningskritiske for kunden. Derfor er stabilitet, tilgængelighed og fleksibilitet helt fundamentalt i vores leverance. Flere virksomheder er sæsonbetonede rent omsætningsmæssigt, og har derfor behov for at kunne tilføre ekstra ressourcer i spidsbelastningsperioderne typisk op mod jul eller i forbindelse med introduktion af nye produkter. Her sørger vi for dynamisk skalering af ressourcer.

Data Security Management-1

Et stærkt samarbejde

Vi lægger stor vægt på langvarige relationer og et stærkt samarbejde. Hos os bliver du ikke det næste nummer i rækken. Du får et fast og dedikeret account team tilknyttet, så du altid har hurtig adgang til specialistviden. Vi har størrelsen til at have den rette viden in-house og samtidig kunne reagere hurtigt ved problemer. Derudover har vi et lavt hierarki og derfor kort fra ord til handling. Lad os stå for din hosting-løsning i et stærkt samarbejde.

Digital sikkerhed

Topsikret datacenter

Ved at hoste dine websider hos os får du meget mere end et af Danmarks bedste og mest sikre datacentre. Du får først og fremmest en forretningspartner med fokus på at optimere din forretning.Vi finder de bedste løsninger, der hjælper din forretning. Det gælder både indenfor webhosting, IT-support, rådgivning og IT-outsourcing.

 

Check

Høj oppetid sikrer stabil drift

Er håndteringen af nedetid på dagsordenen i din virksomhed, så I har en plan for at sætte ind, når I oplever et nedbrud af den ene eller anden art? Med en garanteret oppetid på 99,95% for redundante services er du sikret en stabil drift. Vi overvåger kontinuerligt vores servere og sørger for at teknikken spiller, så du kan fokusere på din forretning. Hvis noget fejler, reagerer vi lynhurtigt, så I er hurtigt oppe igen.

 • dollar greenBetal ikke for overkapacitet  
 • Artboard 24-1Højere oppetid
 • ScaleAgil skalering
 • Identity cardCalendarFast månedlig omkosting
 • Ikon_Intet datatab - gr├©n_80x80Intet datatab
Få alle fordelene
 • Managed Hosting

  Hosting uden bekymringer

 • On-Prem

  Opbevar jeres servere på egen lokation.

 • Co-location

  Få adgang til jeres servere i vores topsikrede datacenter.

 • Tilkøbsservices

  Se vores udvalgt af tilkøbsservices.

Kunderne siger

Vi hjælper vores kunder med at løfte deres forretning via strategisk IT-outsourcing, rådgivning og hosting. Kort sagt, så fjerner vi besværet med deres IT.

Men tag ikke vores ord for det. Læs i stedet hvad vores kunder selv siger.

Hostnordic er automatisk vores foretrukne hoster. Som samarbejdspartner giver de os de tekniske adgange, så vi kan hjælpe vores kunder nu og her. Det betyder faktisk meget og det skal man ikke undervurdere. Ved andre leverandører kan det være en langsommelig procedure både at finde fejl og senere få dem rettet. 

Anders Ebdrup

CEO /Solution Architect

Med Hostnordic som partner, når vi vores mål om at levere driftssikre IT-løsninger til vores kunder. Vi har et problemfrit og løsningsorienteret samarbejde med Hostnordic, og det er altafgørende, at deres produkter kan tilpasses i forhold til vores kunders økonomi og ambitioner.

Brian Klit Larsen

Digital chef & partner

Løsninger er hurtigt og effektivt blevet implementeret med opsætning af nyt IT-hardware, AD m.v. Hostnordic har stået til rådighed fra første dag og været meget løsningsorienterede i forhold til de problemstillinger, som er opstået undervejs.

Andreas Kudsk

Afdelingleder

Den personlige relation betyder meget for os. John fra Hostnordic kender os ud og ind. Vi har en yderst betroet konsulent, som vi kan sparre med, når der ligger noget nyt i pipeline. Han kender vores systemer og er i stand til at vurdere, om vores setup egner sig. Dermed kan vi være på forkant med tingene. Og det ligger os meget på sinde.

Birgitte Schou

IT-chef

Frequently Asked Questions

I hvilket land er jeres hosting placeret?

I Danmark. Vi har nogle af Danmarks mest topsikrede datacentre. 

Hvor sikre er jeres servere?

Ekstremt sikre. Vi har et af Danmarks mest topsikrede datacentre, som konstant overvåges. 

 • Flere firewall lag, der holder hackere ude
 • Automatisk patching af eventuelle sårbarheder på web applikationer og kendt malware
 • Garanteret DDos-beskyttelse. Som nogle af de første i branchen har vi udviklet et system, der beskytter vores servere på ydersiden af vores netværk. Det betyder, at kunder, der måtte blive angrebet, får blokeret det enkelte angreb allerede før det når serverne.
 • Isoleret miljø
 • Altid opdateret IT-infrastruktur

Kan min løsning hos jer skaleres op eller ned?

Ja. Vi kan altid skalere op og ned efter dine behov. Har du kun brug for mere kapacitet i spidsbelastningsperioder, så skurer vi op der og ned igen, når du ønsker det. Det samme gælder, hvis du har brug for færre eller flere systemlicenser. 

 

Hvilken hosting løsning skal jeg vælge?

Det afhænger af dit forretningsbehov. Hvad enten du har brug for en shared eller en isoleret løsning på fysiske eller virtuelle servere, så kigger vi først på jeres behov og nuværende setup, for at kunne finde den rette løsning til jer. Hvilke data er uundværlige for jer? Hvor fleksibel en løsning ønsker I? 

Hvem har ansvaret for den hostede løsning?

Som din IT-partner er det vores ansvar, at din hostede platform hos os fungerer 24/7. Derfor optimere vi kontinuerligt på vores IT-miljø, så du kan få en stabil drift. Med kompetenceteams med specialister er din IT i de bedste hænder. 

 

Fleksibel og agil webhosting

Det kræver en fleksibel tilgang til tingene at kunne drifte optimale løsninger for ca. 3000 virksomheder. Vi løfter IT-opgaver, inklusiv webhosting, for alle slags brancher, fx:

 • Advokatfirmaer
 • Digitale bureauer
 • Webbureauer
 • Marketingbureauer
 • Detailhandel
 • Banker
 • Lufthavne
 • Biografer
 • Forsikringsselskaber
 • Sportsforeninger
 • IT-virksomheder
Kendetegnet for stort set alle disse er, at de services vi leverer er forretningskritiske for kunden. Derfor er stabilitet, tilgængelighed og fleksibilitet helt fundamentalt i vores leverance. Flere virksomheder er sæsonbetonede rent omsætningsmæssigt, og har derfor behov for at kunne tilføre ekstra ressourcer i spidsbelastningsperioderne typisk op mod jul eller i forbindelse med introduktion af nye produkter.

Her sørger vi for dynamisk skalering af ressourcer. Helt konkret betyder det, at vi i bedste Luke Skywalker stil skruer op for kapaciteten når det kræves, fx ved premieredato på den nyeste Star Wars film, når collector items lanceres på din webshop, når du lancerer et stort event eller når Black Friday lokker ekstra mange besøgende til dit website.

Hør mere om vores dynamiske hosting-løsninger. Få en fleksibel samarbejdspartner. 

 

KONTAKT OS

Læs vores seneste artikler

Gå til bloggen

Webhosting der

optimerer din IT

Udfyld formularen så kontakter en af vores rådgivere dig. 

 

Skriv til os

sales@hostnordic.com

Giv os et kald

7022 9029

Hostnordic LinkedIn
Hostnordic Facebook
Hostnordic Twitter profile